Webber "Red Bull ile Görüşmeler Sona Yaklaşıyor

yazar:

kategori:

Mark Webber, gelecek sene için Red Bull’da daha iyi bir araçla yarışmaya hazır olduğunu söyledi ancak daha iyi bir takımdan teklif gelmesi halinde değerlendirebileceğini kabul etti.

AD Sportwereld’e konuşan Webber "Yarış kazanabilecek yeteneğe sahip olduğumu biliyorum ancak sadece bir kaç kez podyum mücadelesi verebildim." dedi.

Webber 2006’da Williams ile yollarını ayırdıktan bu yana Red Bull için yarışıyor ve şu günlerde gelecek sene anlaşmayı uzatmak için görüşme yapıyorlar.

Webber "Kazanmak için gittiğiniz her pistte hızlı olacak bir araca sahip olmanız gerekiyor. Hiç bu pozisyonda olmadım, Red Bull dahil."

"Red Bull ile şampiyonluk mücadelesi vereceğimi hissedersem bunu yakalayacağım. Ancak eğer başka fırsat olursa ayrılmanın zamanı gelecek."

"Görüşmeleri sonlandırmaya yaklaşık 1 ay var." dedi.


Yorumlar

  1. Ben Renault`da Alonso`nun yanina Sato diyorum baska bisey demiyorum 🙂 Deli bi ikili olurlar, rayting rekorlari kirar Renault valla 🙂

  2. nelsonun kovulması halınde renault koltugu ıcın bır numaralı aday webber flavio ztn onun manageri onu reno tulumuyla gormek guzel olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir