Hamilton, Raikkonen'in Red Bull'a Geçişini Destekliyor

yazar:

kategori:

Raikkonen şu anda Lotus ve Red Bull arasında seçim yapmak durumunda. Hamilton’a göre Raikkonen Red Bull’a geçerse Vettel’e zor zamanlar yaşatabilir.

Hamilton “Kimi’nin Red Bull’da olduğunu görmek gerçekten güzel olur. Seb’e zor anlar yaşatabilir.”

“Kimi inanılmaz bir sürücü, herkes bunu biliyor, bu yüzden daha iyi bir araçla neler yapabileceğini görmek ilginç olur.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton, Raikkonen'in Red Bull'a Geçişini Destekliyor” için 28 yanıt

  1. Arkadaş Schumacher le karıştırıyor Heralde Hani ikiside Alman ya 😀 😀

  2. Kardeşim bizim lafımız yok Vettel'in veya Button'un şampiyonluklarına. Tepkimin nedeni sizin 3 şampiyonluğu var diye ondan iyi pilotları 2. sınıf pilot ilan etmeniz. Vettel ve diğerleri gibi düşünmeniz. Böyle düşünmüyoruz deme sakın çünkü bir sürü yorum var böyle bu sitede. Sen ve böyle düşünen olduğu sürece burada Vettel'e de araç şampiyonu denmeye devam edilir burada. Hee bu Vettel'in umrunda mı değil tabiki. Adam araç varsa basarım diye rekor yapmaya çalışıyo. Sonuçta aracım çok iyi diye yavaşlayacak hali yok.

  3. İyiydi 🙂

  4. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    En iyi yorum gelmiş zaten , daha tartışmaya gerek yok…

  5. bourdais ve webber haricinde bi takım arkadaşı oldumu 😀 ?

  6. Gökhan ben 12 senedir bu sporu takip ederim tabiri caizse pilotunu en iyi tanıyan adamların başında gelirim vetteli çok iyi tanıyorum o süper yetenekli hiçbir takım arkadaşı onu yenemedi vede yenemeyecek en çok şampiyonluk onda daha da artacak kimi yaşlandı vettel genç dinamik bu çocuğu kimse durduramaz………………………………………………………………….Şalu

  7. Bu nasıl bir mantıksa insanları 2010 dan berimi izliyorsun falan.. şeklinde ithamlar.Konuşmanıza bakarsa siz 30 senedir F1 izlesenizde birşey olmaz Vettel gibi bir pilotu hazmedez olmasının sebebi Schumi sonrası Alonsonun muhteşem pilot olarak yansıtılması ve taraftarlar toplaması sonucunda adamın birinin gelip o muhteşem pilotu haşat edip üst üste hüzne uğratması sadece pilotunu değil taraftarlarınıda hüzne uğratması olmasın sakın ? Sen 2010 dan öncede izliyorsun belki ama başarıların bir bütün olduğunu öğrenememişsin yıllardır madem Vettel Button gibi pilotlar araç şampiyonu neden sizin muhteşem yeteneğiniz şampiyon olamıyor ? Araç olmayınca olmuyor değil mi ? İşte bu mantıkla sadece rezil oluyorsunuz açıklamalarınızla.Burda insanları küçük düşürmeye çalışıyorsunuz ama aslında kendinizin ne kadar bilgisiz olduğunuzu gözler önüne seriyorsunuz bir bakıma.Herkese saygı çerçevesinde yorumlar yapmasını dilerim yoksa iş fanatikliğe gidiyor.Sevgilerimle Ahmet

  8. Eray Parlak avatarı

    Raikkonen Redbulla geçerse Vettelden puanlar çalıp Vetteli zor durumda bırakır şampiyonada.Webberden daha zorlu bir rakip olur.
    Ama sıralama turlarında ibreler vetteli gösteriyor bana kalırsa..

  9. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Bahsettiğin kişi Vettel mi ?

    Tüh be Formula 1 izlemiyormuşum ben.

  10. Rambo (kelebek gibi uçar arı gibi sokarım) + nightwalker + Mehmet Günaydın sizin f1'i 2010'dan itibaren izlemeye başladığınızı düşünüyorum. Bu kadar kör olunmaz. Kimi redbulla geçerse vettel bugünki webber gibi ezilir. Kimi inşallah Redbull'a geçer. Ama Redbull'un Kimi'yi transfer edeceğini sanmıyorum. Çünkü şımarttıkları Vettel'in yani en iyi araçla 3 şampiyonluğu olan Vettel'in 1 şampiyonluğu olan Kimi'ye ezileceğini Redbull meydana çıkar-a-maz. Kimi eğer Redbull'a geçerse Vettel iki sene sonra Ferrariye geçmek zorunda kalır. Eeee orada da Alonso var. Onada ezilecek. Mercedes'e geçse Hamilton var. Perişan olacak. Çocuğun kariyeri biter bee 🙂

  11. Raikkonen06  avatarı

    Yorumlara bakıyorumda herkes çok önyargılı konuşmuş ne yani Vettel 3 kez dünya şampiyonu oldu ve 4.ye oynuyo diye dünyanın en iyi pilotu mu oldu tabi vettel fanlarına göre dünyanın kralı vettel ama bana göre değil inşallah Kimi geçerde vetteli görürüm o zaman en iyisi kimmiş ortaya çıkar bence vettel kiminin gelmesini istemiyo çünkü ona en büyük engel takım arkadaşı olur o zaman ayrıcada Kimi'nin RBR'ye gelmesi içinde en büyük şartı 2.pilot olmayacğının garanti olmasıdır çünkü Kimi emir dinlemez basar gider tıpkı vettel'in webbere yaptığı gibi ama bu sefer daha heyecanlı olur sezon görüşeceğiz.

  12. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    İşin iyi yönüne bakarsak takım olarak erkenden şampiyonluklarını bile ilan edebilirler.mükemmel bir sezon izleyebiliriz hangisi şampiyon olursa olsun.Fanatiklik bir kenara bunun insanlara getirdiği heyecan bile yorumlarda kendini belli ediyor 🙂

  13. vettel şüphesiz iyi bir pilot,kötü bir araçla bile yarış kazanmıştı, sanırım italya yarışı olmalı, o zamanlar redbulda değildi, fakat 3 kez şampiyon olmuşsa bu tabi ki iyi pilot olmasıyla açıklanamaz,zira araç çok çok iyi.rekorları altüst etse de bir şumi ya da alesi olması mümkün değil,kimi ondan iyi midir, bu sorunun cevabı kolay değil, ama kimi ondan kötü müdür? bu sorunun cevabı çok basit, tabi ki değil.

  14. Raikkonen'i Red Bull'da görmek ilginç olur. Reklam çekimlerine ve diğer etkinliklere katılmak istemeyecektir. Performans kısmı ayrı bir ilginç olacak. Bakarsınız Raikkonen bir anda kalkmayı unutur ve iyi kalkışlar yapamamaya başlar. 😀

  15. nightwalker avatarı

    he o dediğinden

  16. nightwalker avatarı

    Rambo üstada katılıyorum vettel kimi den daha hızlı

  17. Raikkonen rbr ye gelirse sene sonu emekliye ayrılır.Vetteli lafta yenen çok ama pistte yenecebilecek kapasitede bir plot yok.

  18. Kimi fanları gayet rahat, aynı Kimi'nin rahatlığı gibi.Ancak Vettel fanlarında büyük rahatsızlık var ezeriz yıkarız gibi.Denilecek birşey yok zaman gösterecek.Vettel'in Kimi'yi yenebilmesi için aslanın midesine girmesi lazım gelir.

  19. Aras Tekiner avatarı

    Sebastian Vettel-Monaco 1 Galibiyet 2 Podyum
    Mark Webber-Monaco 2 Galibiyet 1 Podyum

    En büyük Webber desem ? 😀

  20. Şimdi RBR iyi bir pilotun olması elbette rakiplerinde işine gelir.Vettel den ne kadar puan çalınırsa okadar iyidir.Kimi elbette gelsin RBR ama burda hemen Vettel'i mağlup edecek felan diyenler fena yanılabilir.Bu sene Vettel 4.şampiyonluğa gidiyor ve takımı tanıyor,biliyor,takım tarafından kollanıyor.Çok büyük avantajı var Kimi ye karşı.Hatta Sezon sonunda Kimi Vettel'i geçerse sürpriz olur kanımca.Tabi bunları RBR geldi gözüyle yazıyoruz.Seneye RBR iyi bir araç yapacağıda meçhul.Sonuçta ilginç bir sezon olacak 2014.

    Hayırlısı diyelim

  21. Kimi takım emri dinlemez.Geçmeye çalışır sonunda kaza olur,benzin biter.Lastik falan fırlarsa pitte kavga çıkar.Bir takımda iki iyi pilotun bulunması iyi bir şey değil.

  22. Mehmet ne enteresan değil mi bazı arkadaşlar yarışlara deniz gözlüğü ile bakıyor

    daha vettelin nasıl bir pilot olduğunu anlayamamışlar bunlar sadece konuşurlar

    açsınlar cadde pistlerindeki yarışları görsünler vettelin farkını

  23. ğöğü.

  24. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Bastır Rambo 😀

  25. kayhan bey kimi nerde vetteli eziyor

    karşısında 3 kez dünya şampiyonu olmuş

    yeri ğöğü inleten sayısız rekoru bulunan bir pilot var

    kimi asla red bulla gelmez vettel canavar gibi

    aç monako ve diğer cadde pitlerini izle videoları orda vettelin kimi ve alonsodan ne kadar hızlı olduğunu göreceksin………………………………………………………………..Şalu

  26. kimi red bula gitse mucadele ortada olur fakat tam tersi durum soz konusu olurda vettel lotusa gelseydi kimi vetteli cok rahat ezerdi..karşıt dusunen varsa buyursun !

  27. bu senin işine gelir………………………………………………………………………Şalu

  28. Hamilton ve alonsunun vettel acısı bambaşka. Fakat şu Kimi redbula geçse muhtemelen vettele yenilecektir. Her türlü üstünlük vettelde olacaktır.Ayrıca vettel çalışkan adam ,Malesef kimi gibi tembel bir adam degil. Her ne kadar kimi saf hız açısından en hızlısı olsa bile ayarlar,lastik ısıtma vesaire gibi bir çok değişkenden dolayı geride kalması muhtemel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir