Kovalainen: "Lewis İyi Ama Ben Daha İyiyim"

yazar:

kategori:

McLaren-Mercedes pilotu Heikki Kovalainen bu hafta İngiltere Grand Prix’sinde üzerinde bir baskı olduğunu ve en az takım arkadaşı Lewis Hamilton kadar, bu yarışı kazanmak istediğini söyledi.

Heikki Kovalainen, takım arkadaşı için "Çok iyi ama benim kadar değil" diyerek şaka yaptı ve Silverstone’da zaferden başka bir sonucun kendisini memnun etmeyeceğini söyledi.

McLaren’le sezona iyi başlayan Fin pilot ilk üç yarışta takım arkadaşıyla benzer puanlar elde etse de ardından Hamilton’ın 18 puan gerisine düştü.

Kovalainen’in kötü şansı bariyerlere çarptığı İspanya yarışında başladı. Sonraki yarışlarda da bazı sorunlar yaşadı.

Fin pilot şimdiye kadar elde ettiği sonuçlar için "Umut vaad edici birçok şey oldu ve hızımız da iyiydi ama şimdiye kadar yeterli derecede iyi bir sonuç elde edemedik." diye konuştu.


Yorumlar

  1. kova suana kadar kotu surdugu yada soyle diyeyim sanssız oldugu icin gonlumuz hamiltona kaymaya baslamıstı cunku kovalainenin sampiyonluk sansı bence yok bu saatten sonra tabiki cogu mclarenci hamiltonu tutuyor..burda anormal bisey yok fakat kovadan da 1.likler gelir umarım..hersey mclaren icin..

  2. go kova go

  3. Bu adam patlıyacak. Tüm Finliler gibi. Hakkinen, Raikkonen gibi. Şampiyon olmasını umuyorum. McLaren'i şampiyon yapmasını istiyorum. 🙂

  4. ferrari taraftarı olsamda bileğinin hakkıyla heikkini yarıs kazanmasını beklıyorum… Finliler her zaman için iyidir bunu unutmayın.. yeni bir çevre yeni bir arac. Mclarenda 2.yılında arac iyiyken heikki bişeyler başaramazsa o zaman notunu verirsiniz.. simdi çok erken not vermek için. yeteneklı oldugu belli ama ne zaman parıldar bilinmez.

  5. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    kova şu patlamanı hala bekliyoruz.Ondan daha iyi olduğunu zaten biliyoruz.sadece şansızssın

  6. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Man and machine evet hoştu motorun çalışmasıyla insan kalbinin çalışması güzel benzetme :)) ben sırayla aktarmak istedim en basiti ve hoşu güncellik babında oydu :)) ;işi düşmanlık veya kin boyutuna vardıranlarla münakaşaya veya atışmaya girmek gibi bir maksadım olmadı fakat dozu kaçırınca sorasım geliyor zararı neki düşmanlık ola ;bizde insanız veya en azından insan olmaya çalışıyoruz fakat sabır bizdede bir yere kadar hiçkimse hiçkimseden peygamber sabrı bekleyemez ayrıca bu f1 be ,hiçbirimiz direkt etkide bulunmuyoruz bu spora (en azından hissettiğim kadarıyla :)) ) onun içindirki nedendir bu agresiflik nedendir bu sinir anlayabilmiş değilim
    güzel etkinliklerden muhabbetlerden(netteki) habersiz kalmamak umuduyla

  7. mustafa sar 10 gömlek üstünmüü bu zihniyete yorum yazmayayım bari.

  8. Şener dostum arkadaş aslında açık yürekli olmuş burda da daha bir çok kişi var sürekli yorum yazan ama yorumlarımı sırf McLArenden nefret ettiğim için yazıyorum diyen yok işte böyle tipler F1 huzurunu bozan tipler ve tartışmalara sebebiyet verenler..

  9. Şener arkadaşım orda ki vidyolarıda takip ediyorsundur sanırım çok güzel vidyolar var özellikle yeni Mobil 1 reklamı var Man and Machine diye çok güzel yapmışlar :))Zaten ordaki tüm vidyolar çok güzel bilgilendirici oluyor :)Kovalainen'in böyle demesi normal her pilot takım arkadaşından iyi olmak ister böyle sözler normal zaten Lewisle iyi arkadaş olduklarını söylyüor akşamları yemeğe çıkıyorlarmış Mustafa Sara da gün doğmuş Lewisi nasıl aşağılarım diye bekleyenler bir biri dökülüyor ortaya..

  10. ahmet özkan avatarı

    2002 yılında mclarene ilk geldiğinde raikkonen de böleydi. ama bi sonraki yılda neler yaptığını gördük.heikkinin durumu da ona çok benziyor. mclaren düşmanları boşuna sewinmesin. er geç kowalainen pilotajını herkese ispatlayacaktır.

  11. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Kovalainen; ne Alonso gibi şımarık, ne Raikkonen gibi destekli, ne de Hamilton..Koyu bir Mercedes-Benz taraftarıyım ve iki pilotumuzuda çok seviyorum..Ve Kovalainen' in çok iyi işler başaracağına eminim.

  12. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Mclaren ailenimi katlettiki düşmansın hayırdır ,sevmiyorum diyebilirsin fakat düşmanım demek özelliklede tanımadığın bir kuruma çok şaşılacak bir durum

  13. ahmet ozkal avatarı

    bir mclaren düşmanıyım ama Kovaleinen'in hamiltonu geçmesini ve Ron'un aptal aptal bakmasını görmeyi çok isterdim 🙂

  14. ronun harcayacağı belli zaten bunu

  15. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    takımlar arasındaki farklar sebebiyle pek mücadele olmuyor hiç degilse takım arkadaşları arasında rekabet olsun…

  16. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    In-depth sonra the team içinde bond or bourne

  17. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Kovalainenle Hamilton Mclarenin sitesinde bazı sorulara beraber cevap vermişler şayet bakabilirseniz kovalainenin bu yorumunun veya açıklamasının içindeki şaka kısmını açıklığa kavuşturabilirsiniz kanısındayın başlığı ''bond bourne''

  18. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    kova dikkat et her an ron un gazabına uğraya bilirsin,söylediğine yüzde yüz katılıyorum sen ondan daha iyi pilotsun ama o mc larende olduğu sürece hep bir numara muamelesi görecektir,aslında sen f1 de şampiyonluk görecek finlilerden birisin ve ben bunu mutlaka göreceğime inanıyorum.

  19. Bence Lewis mükemmel bir pilot,gp2 deki yarışlarını hep birlikte seyrettik,geçen yılda Alonsoyla başabaş götürdü şampiyonayı ve yarış kariyerinde sezon boyunca hiçbir zaman takım arkadaşlarına geçilmemiş bir pilot.Bence önündeki tek handikap rakiplerine ve onu uyaran eski pilotlara saygı duymaması,etrafındakiler tarafından fazla gaza gelince haddini aşan gereksiz açıklamalar yapıyor ve sevimsiz gözüküyor,sanki Ron Dennis ve babasıyla beraber ayrı bir dünyada yaşıyorlar hissine kapılıyor insan ve ve o dünyanın dışında ve karşısında diğer f1 camiası var,biraz ayaklarını yere basarsa f1in unutulmazları arasında yerini alacaktır.Kovalainende iyi bir pilot olduğunu belli ediyor ancak bu yıl çok şanssız gözüktü.

  20. Mustafa Sar avatarı

    Ben daha önce söylemiştim ve tepki çekmiştim…
    Şu bir gerçek…
    Kova Lewis'ten on gömlek üstün…

  21. Bir pilotu ateşleyen zaten içindeki kazanma hırsıdır… Lewis benden iyi deyip otursa o pilottan hiçbir şey beklenmez. Bence iyi bir açıklama olmuş o da güzel yarışlar ortaya koyarsa şenlik alanı olur.

  22. şakayla karışık gerçekler var açıklamalarında :))

  23. wayyy kova kendine gelmeye başlamış inşallah alonso-hamilton ilişkisine dönmez bu durum ron çabuk harcar o zaman bu çocuğu.:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir