NASCAR: Ganassi'den Franchitti'ye "IRL'ye Dön" Teklifi

yazar:

kategori:

Chip Ganassi Racing Takım ortağı Felix Sabates’a göre Ganassi takımı NASCAR Cup serisinden düşmesinin ardından Dario Franchitti’nin IndyCar Serisine dönmesine yardımcı olmaya çalışıyor.

Takımın 40 nolu garajı kapatmasının ardından son IRL şampiyonu koltuksuz kaldı ancak Ganassi, Franchitti’ye yardım etmek istiyor hangi seri olursa olsun.

Satellite Radio’ya konuşan Sabates Cup, Nationwide ya da IRL’de devam edip etmeme kararının Franchitti’ye ait olduğunu söyledi.

Sabates "Chip ona IRL’ye dönmek isteyip istemediğini sordu çünkü IRL’de yarışmak daha az para gerektiriyor ve orada Chip Ganassi NASCAR’ın Rick Hendrick’i. Bu yüzden Indycar’da kolayca sponsor bulabilir."

"Bu yüzden karar ona ait. Eğer daha fazla deneyim kazanmak isterse Nationwide serisinde gelecek sene için sponsor bulabiliriz. Ya da IRL’ye geri dönmek isterse karar onun. Anlaşmamız var ve buna sadığız." dedi.

Sebates ayrıca takımın bu sene Franchitti’yi kendi kaynakları ile yarıştırdığını ve Coors sponsorluğunu kaybetmelerinin durumu zorlaştırdığını söyledi.


Yorumlar

  1. resim montoya'ya benziyor.:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir