Pilotlar, Pirelli'nin Yeni Lastiklerinin Ne Kadar İyi Olduklarından Emin Değiller

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado “Lastiklerin nasıl olduğu konusunda açık bir fikrimiz yok çünkü testlerde, her zaman olduğu gibi diğerlerinin neler yaptıklarını bilmiyoruz. Ancak oldukça normal görünüyor.”

“Dayanıklılık ve aynı zamanda performans açısından gelişme var gibi. Belki lastikler geçmişteki lastikler gibi değiller ancak çok istikrarlılar ve bu oldukça iyi.”

“Bugün (dün) pist çok stabildi. Normal bir yarış hafta sonunda pist koşullarının sürekli değiştiği anda neler olduğunu görmeliyiz.”

“Dayanıklılık ve sorunlar açısından ilerleme var. Uzun sürüş yaptık. Geçmişteki gibi titreme yoktu. Performans açısından ise bilmiyoruz çünkü lastikler ile çalışmadık. Basınçları bile Pirelli uyguladı. Araca dokunmadık.” dedi.

Nico Hulkenberg “Burada bir çok şey farklı. Koşullar normal bir hafta sonuna göre oldukça sıcak, lastikler farklı ve araçta güncelleme var. Bir çok şey farklı ve her şeyi filtrelemek zor. Ancak araç oldukça benzer hisler veriyor. Nasıl geliştiğini görmek için normal bir yarış hafta sonunda görmeliyiz.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir