Ricciardo: "Karar Bana Kalsa, Ben Hazırım"

yazar:

kategori:

Genç pilot dün Silverstone’da gerçekleştirilen testlere Red Bull aracı ile çıkmıştı.

Red Bull söylentilerinin üzerinde bir baskı oluşturup oluşturmadığı sorulduğunda Ricciardo, “Hayır, bu eğlenceli ve heyecanlı. (Test gününü) Kimi ile bir düello olarak görmedim. ama bundan zevk aldım.”

“Bana kalırsa Red Bull bu testleri değerlendirmeye alacak ama daha sezon boyunca Toro Rosso ile yapmam gereken şeyler var.  Bu nedenle konsantrasyonumu buna harcayacağım ve söylentilere çok fazla kapılmayacağım.”

“Ne olursa zaten olacak. Eğer bu şansı bulamazsam, en azından (bu test) ufak bir bonus olmuş olur. Ama eğer kararı ben verecek olsaydım, (Red Bull için) hazır olduğumu söyleyebilirim.” diyor.

Red Bull cuma günü Sebastian Vettel ile piste çıkacak. Ricciardo, Vettl’i tur zamanlarını ilgiyle takip edeceğini söylüyor ve “Umarım, benim aptalca görünmeme neden olmaz” diyerek gülüyor.

Öte yandan Ricciardo’nun Red Bull’a geçmesi halinde Toro Rosso’nun boşalan koltuğu 21 yaşındaki Portekizli Antonio Felix da Costa ile doldurabileceği söyleniyor.

Da Costa da perşembe günü Red Bull ile piste çıkmıştı. Costa, “Otombilden indim ve ‘Hazırım, bunu istiyorum’ dedim, diyor.”

 

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir