Susie Wolff Teste Çıkmayı Hak Ettiğini Kanıtladı

yazar:

kategori:

Takımın geliştirme pilotu olan Wolff daha önce 2011 otomobiliyle piste çıkmıştı. 

Wolff testlerin ardından, “Takım bana inanılmaz bir fırsat sundu. Birçok kişi onların çılgın olduğunu düşündü ve koca bir test gününü neden benimle boşa harcadıklarını sordular ama onlar bu şansı bana verdi. İyi bir iş çıkarabildiğim ve onlara istediklerini verebildiğim için mutluyum”

“[Daniel Juncadella]’nın yaptığı tura baktım ve takım böyle bir hedef koymamdan etkilendi. Geleceğin yıldızı olarak görülen genç Formula 3 Avrupa serisi şampiyonundan sadece 0.4 saniye yavaştım ve bu benim için çok önemliydi.” diye konuştu.

Wolff hızlı turunu henüz dördüncü turundayken orta sertlikteki lastiklerle attığı için yeni bir set lastikle daha hızlı olabilecek durumda olduğunu düşünüyor.

“Orta sert lastiklerde ön ve arkayı aynı anda ısıtmak zor oluyor. İlk hızlı turumda ön lastiklerde biraz sorun yaşadım. Sonrasında ön lastikleri hallettiğimde bu kez arka lastikler aşınmaya başlamıştı.”

“Hızlı turumu dördüncü turumda attım, ki böyle bir turda lastiklerden en iyi verimi alamazsınız. Kesinlikle daha fazlası için potansiyel vardı.”

Wolff, 2006-2012 yılları arasında Mercedes ile yarıştığı ve en iyi sonuç olarak yedinciliğe ulaşabildiği DTM serisinde rekabetçi bir otomobile sahip olmamasının soonucunda insanların kendisini gözden çıkardığını düşünüyor.

“Her zaman söylediğim gibi, mümkün olacağını düşünmesem bu işi yapmazdım. Kendime inanıyorum.”

“Zor bir DTM kariyerinin ardından, insanlar benim hep arkalarda yarıştığımı ve yeterince hızlı olmadığımı düşündü. Bugün muhtemelen bunların haksız eleştiriler olduğunu kanıtlamıştır.”

“DTM’de kazanan bir otomobile sahip olmak zor ve ben o pozisyonda hiç olamadım.”

“Bugün benim için piste çıkıp yapabileceklerimi gösterme günüydü.”

 


Yorumlar

  1. valla bu ablaya da helal olsun. gayet iyi dereceler

  2. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Bizim toto'nun eşimi oluyor arkadaşlar 🙂

  3. Ayrı yollamak istemiştim cevap oldu 🙂

  4. Sussie nin son dönemdeki yavaşlığı araçtan kaynaklanıyormuş demek ki. Markalar aynı olsa da performans farkı varmış meğer. Bunu bilmiyordum. Juncadella DTM de sağlam yarışlar çıkarıyor Sussie için iyi bir referans sayılır. Sussie şampiyon olacak bir pilot değil tabi ki ama F1 standardında gibi. Toto enişte paraya kıysa da Marussia da yarıştırsa bari.

  5. :))) Cevabımı aldım. Teşekkürler.

    Yine rahat duramayacağım: Bu demeçlerde fazla özgüven mi seziyorum ne?

  6. Susie'den 'xtrabit racing'e Cevap :)))

    Bu arada keşke o talihsiz kaza olmasaydı da Maria de Villota da bugün pistteki pilotların arasında olabilseydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir