Macaristan GP Öncesi Mclaren

yazar:

kategori:

Jenson Button: “Harika bir pist, harika bir yer. Hungaroring’de çok pozitif anılarım var. İlk yarışımı 2006’da orada kazandım ve bu inanılmaz duygusaldı. Ve çok uzun zaman önce olmuş gibi hissettiriyor. Bunun dışında 200. yarışımda 2011’de yine orada kazandım.”

“Her şeyin yolunda gittiği günlerdi. Araç hayal edilebilecek araçlardan birisiydi ve yarışı tamamladık. Formula 1’de her galibiyet özeldir ancak o zamanlar araçtaki en iyi günlerimdendi.”

“2013’te kazanmak zor olacak ancak takımın şu anda çok iyi çalıştığını düşünüyorum. Almanya’da lastik kullanımı, strateji ve yarışın kontrolü her zamanki gibi iyiydi. Biraz daha fazla performansa sahip olan bir aracımız olsa iyi olur çünkü o zaman verdiğimiz kararların etkisi daha büyük olur. Ancak şu an için sıralamalarda ve pazar günleri en iyi sonucu alarak mutlu olabiliriz.” 

Sergio Perez “Macaristan’da son iki yarışımda çok iyi sonuçlar alamadım. Pisti çok sevdiğim ve sıralamalarda iyi iş çıkardığım için bu sinirbozucu. Macaristan yarışı Formula 1 için harika bir etkinlik.”

“Bu sene Macaristan’a gerçekçi tutkularla gidiyorum. Nurburgring’de geçirdiğimiz olumlu hafta sonundan sonra MP4 28’i daha iyi anlamaya ve geliştirmeye odaklandık. Almanya’daki yarış, her şey düzgün olduğu zaman yarış içerisinde güçlü olabileceğimizi gösterdik ancak şu anda önde olacak gücümüz yok. Zor geçen bir senede bu oldukça motive edici bir durum.”

“Macaristan 2013’ün ilk yarısının son yarışı. Resmi yaz tatilinden önce son yarış. Bu yüzden padokta genel olarak iyi hisler oluyor.Yarış takımındaki herkes ya da Mclaren Teknoloji Merkezi’ndeki herkesi güçlü puanlar kazanarak göndermek harika olur.” 


Yorumlar

  1. Hafta sonu Avrupa'nın her tarafından piste akın eden yüzbinlerce fan, Formula 1 tutkusuyla dolu bir şehir.. İzleyen için değilse de yarışan için mücadeleci bir pist. Daha ne olsun.

  2. bir bayanın.(bayan lafından hoşlanmayanlar olabilir.hanımefendinin görevini kaybetmesi benim açımdan üzüntü verici.(zira eşitlik varsa bu durumda erkekde olabilirdi.monisha bu sezonu saymazsak (oda takımın halt etmesi afedersizniz)-2011-2012 sezonlarında de başarılı olmuştur.

  3. Macaristan yarışı Formula 1 için harika bir etkinlik

    Ah be Perez ne yaptın sen. :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir