Macaristan GP Öncesi Red Bull

yazar:

kategori:

Mark Webber

Pistte en sevdiğin yer neresi ve niçin?

Benim pistte en sevdiğim yer tepedeki şikandan sonraki sol ve sağlı bölüm. Temel olarak orta sektör. Orası sürücü için çok mücadeleci bir yer ve orada Formula 1 aracını sınırlarda kullanmak gerçekten ödüllendirici.

Oradaki ilk yarışından anıların neler?

Orada ilk kez 1998’de Mercedes’in spor arabasıyla yarışmıştım ve yarışı kazandık. Hungaroring yıllardır benim için iyi bir pist oldu ve 2010’daki galibiyetim dahil çok fazla puan kazandım.” 

 

Sebastian Vettel 

Macaristan’da yapılacak sıradaki yarış için hislerin neler?

Lastiklerin önemli rol oynadığı çok heyecanlı 2 yarış geçirdik. 2012 lastikleriyle ilk yarışımız olacak ve pistteki uzun virajlarla yüksek sıcaklığa lastiklerin nasıl tepki vereceğini göreceğiz.

Oradaki ilk yarışla ilgili anıların neler?

Macaristan’da bazı ilginç anılarım var. Red Bull ailesi ile ilk F1 yarışımdı. Tatile çıkmadan önce orada ilk defa kazanarak umarım anılarıma bir yenisini ekleyebilirim.


Yorumlar

  1. Bu tür oyunlar direksiyonsuz olmaz. Logitech dfgt alabilirsin, güzel alet. 3 senedir canına okudum gıkı çıkmadı.

  2. direksiyonsuz olmaz mı 😀

  3. Steam

    O pakette RACE, RACE 07, GTR EVO, Race On ve bilumum expansion packlerin yanında GTR, GTR 2 ve GT Legends oyunları var. Kısaca bütün Simbin diyebiliriz. Ayın 22sine kadar indirim varmış, sonra 40 dolar olacak. Bence kaçırılmaması gereken bir paket. Bunları zamanında teker teker satın almıştım çıktıkça ve harcadığım para 200 doları bulmuştur. Hala bundan vazgeçmedim, hemen her gün oynuyorum. Tavsiye edilir, ama iyi bir direksiyon da şart.

  4. mega bundle denilende bir kaç oyun birden mi var?

  5. Teşekkürler.

    Bunu alacağına taa 2006'nın oyunu GTR 2'yi alsan bile daha çok eğlenirsin, sürüşün de gelişir. Hem de 4 dolar 🙂 Yetmeyene 20 dolara Simbin Mega Bundle var ki kıyamet gibi araba ve pist var. Üzerine de nogripracing'den sınırsız pist ve mod ekle senden iyisi yok. Codemasters tırmalasın dursun orada.

  6. eylül'de f1 2013 geliyo para vermeye değmez…. nedenlerini istersen burdada söylerim

  7. F1 2012 Orjinal %75 İndirimle Steam Kanalında.F1 Sevenler için bulunmaz bir fırsat kampanyanın bitimine 6 saat kaldı 9.99 dolara oyunu orjinal olarak satın alabilirsiniz

    http://store.steampowered.com/app/208500/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir