Massa: "Hız Değil İstikrar Sorunum Var"

yazar:

kategori:

Sezona güçlü başlangıç yapan Massa, son dönemde bir çok kazaya karıştı ve bu nedenle takımdaki geleceği hakkında söylentiler tekrar çıkmaya başladı.

Massa “Ne yapmam gerektiğini biliyorum. Sadece sonuçlar almak istiyorum.”

“Performansımız iyi. Bu konuda endişe etmeme gerek yok. Performans gösterdim ancak yarışları bitirmememe neden olan bazı şeyler oldu.”

“Performansı sürdürmeye odaklanmalıyım. Bir şey olmazsa iyi pozisyonda bitireceğimi biliyorum.” 

“Aracı daha da hızlandırmaya çalışmamız, özellikle sıralamalarda hızlandırmamız önemli.”

“Normalde aracımızın yarış içerisinde sıralamalara göre daha güçlü olduğunu biliyoruz. Ancak iyi bir pozisyondan başlamak yarışta yardımcı oluyor.”

“Çalışmalar devam ediyor. Aracı mümkün olan en iyi şekilde anlamaya çalışıyoruz. Aynı şekilde benim de istikrarlı olmam lazım.”

“İstikrarımı geliştirip yarışları bitirmeliyim. En önemlisi bu.”

“Britanya’da lastiklerim konusunda çok şanslı değildim. Aynı şekilde Bahreyn’de de. bu yüzden yarışları istikrarlı bir şekilde bitirmem lazım. Garip şeyler olmazsa olmam gereken yerde olurum.” dedi.


Yorumlar

“Massa: "Hız Değil İstikrar Sorunum Var"” için 6 yanıt

  1. Bu yüzden en iyilerin arasında değilsin Felipe.

  2. Sen Alonso'nun arkasından sessizce sür ses çıkarma.Yoksa atacaklar o koltuktan.İdeal bir ikinci pilotsun.Vur enseye tokadı al ağzından lokmayı misali. (Alonso senden hızlı,yol ver.(Sesizce yolu açar)).

  3. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Alonso giderse De la Rosa'da gider.

  4. kesinlikle dogru tespit kendini analiz edebilmis en azindan 🙂 Herzaman soyluyorum massanin hiz konusunda bir eksigi yok yalniz alonsonun yaninda oldugu icin yavas gozukuyor.Zamaninda Raikkoneninde maglup etti ama istikrar konusunda rai gibi massanin da eksigi vardi raikkonen toparladi tecrubeli artik ama massanin halâ eksigi oldugu aşikar ..

  5. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Ben massa'nın yerinde olsam.Lotusa giderim kendimi kanıtlarım,ve ferrarinin 2. pilotluk psikolojisi den kurtulurum.

  6. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Dua et takımın başına Aykut Kocaman geçsin, Alonso'nun yerine De La Rosa'yı yarıştırır, sende birinci pilot olursun. Başka türlü bir hakkın yok abi, sürünüyorsun resmen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir