Raikkonen'in 2014 Kararı Herkes İçin Tahmin Konusu

yazar:

kategori:

Eski takım patronlarından Eddie Jordan, Red Bull’un gelecek sene için Raikkonen’in yerine Toro Rosso pilotu Daniel Ricciardo’yu tercih edeceğini düşünüyor.

Jordan “İlk başta Raikkonen’in Mark Webber’in yerine geçeceğinden oldukça emindim. Ancak artık fikrim değişti. Sebastian Vettel en azından 2015’e kadar Red Bull’da ve onun takım arkadaşı olmak için şu an en iyi dönem değil.”

“Red Bull’un Daniel Ricciardo’yu seçeceğini düşünüyorum. Raikkonen’in Red Bull’daki pazarlama, sponsor ve fotoğraf çekimi gibi yoğun çalışma temposunu isteyeceğini düşünmüyorum.”

“Her pilot takımı için bu çalışmaları yapmak zorunda. Red Bull’un bir pazarlama programı var ancak Kimi sadece yarışmak istiyor. Orta yol bulacaklarından emin değilim.” dedi.

Ralf Schumacher ise Raikkonen’in Red Bull anlaşmasını kabul etmesi gerektiğini düşünüyor.

Schumacher “Bu durumda bir saniye bile düşünmeden Red Bull’a giderdim. Sebastian’ın ne tür bir anlaşmaya sahip olduğu gibi her türlü detayı bilmediğimiz doğru. Ancak takım her iki sürücüye aynı ekipmanı veriyorsa o zaman Kimi için harika bir fırsat olur. O, harika bir sürücü.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen'in 2014 Kararı Herkes İçin Tahmin Konusu” için 5 yanıt

  1. Kesinlikle katılıyorum.

  2. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Eminim ki kendisi bu kadar düşünmüyordur 🙂

  3. Raikkonen06  avatarı

    Vettel ve RBR işini biliyor alacak Ricciardio'yu sonra istedikleri zaman takım emri verecekler ve yolundan çekecekler vettelin ama Kimi öyle mi kolaysa ver bakalım takım emrini dinleyecek mi ayrıca altındada gridin en hızlı aracı olacak o zaman Kimi'yi durdurana aşk olsun tabi bunlar vettelin işine gelmez o yüzden daniel en iyi tercih.

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Takım vettel'e göre hareket yapıyor.

    Vettel'in yanına rai gelirse bu kadar kolay şampiyon olamaz.

    Rai'ye takım emri verseler dinlemez,söver veya telsizi kapatır. 🙂 ama yine yol vermez bence 🙂

    o yüzden vettel ricciardo'yu istiyordur.

  5. ben sana o siyah beyaz ve gümüş renkleri olan mclaren ile tutuldum.. o aracla sen bir bütündün bir ruhtun tıpkı hakkinen gibi…. soğuk birinin insana samimi gelmesi nadir görülen ve tuhaf bir özellik…
    button yada perez lotus a geçsin sen mclaren e gel bu hayatta isteyeceğim birkaç şeyden birisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir