Mclaren: "Bazı Hatalar Yaptık ve Bunları Telafi Etmeliyiz"

yazar:

kategori:

Geçen seneyi çok güçlü bir şekilde tamamlayan Mclaren, mevcut kuralların son senesine şaşırtıcı bir şekilde radikal değişikliklerle başladı ve sezona beklediğinin çok gerisinde başladı.

Şampiyonluk mücadelesi veren Mclaren bir anda kendisini Force India gibi takımlarla mücadele ederken buldu ve henüz podyuma çıkamadı.

Neale “Uzun vadeli bakmamız lazım. Mclaren 50 senedir burada ve 182 galibiyetimiz var. Geri döneceğiz ve tekrar kazanacağız. Bu durumdan memnun değiliz ancak panik yapacak bir şey yok. Bazı hatalar yaptık. Bunları aşmamız ve ileriye bakmamız gerekiyordu.”

“Formula 1, iyi performansa sahip değilseniz cezalandırıldığınız bir spor.”

“Dayanıklılık, işletme istikrarı ve çalışanlar açısından bazı iyi şeyler başardık. Ancak şu anda pist üstünde rekabetçi olamamamız çok acı. Bu konuda bir şeyler yapmak ve gelecek sene aynı hataları tekrarlamamak için çok sıkı çalışıyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Daha önce de birkaç kere yazmıştım. Bence büyük bir mali sorun var..

  2. Ama bu bizim gibi bir takım için mazeret olamaz…Ekibi güçlendiremedikleri gibi ellerindekini de rakiplerine kaptırıyorlar…Birinin bunlara karting takımı değil F1 takımı yönettiklerini hatırlatması lazım…

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    lowe gitti kavga bitti.

  4. Hiç bir kanıtım yok ama sanki tüm bunlar 2014'ten sonraki dönemi domine edebilmek için planlandı diye düşünmeden edemiyorum. Radikal bi otomobille başlamak başlı başına acayip bir kararken , sezon içi gelişimi bakımından göreceli olarak en iyi takım , aracı geliştiremedi. Bana inandırıcı gelmedi. Kaynaklar 2014 için bence.

  5. En son 2006 da yarış kazanamamıştık. Ondan önce de 1996'da.

  6. o nalet zıplayan sünspansiyonları düzeltin sonra zaten kazanırsınız.

    görünen köy kılavuz istermi????

  7. İleriye doğru büyük bir adım için büyük bir güncelleme her zaman faydalı olmuyor demek ki, Mclaren bunun en iyi göstergesi,geçen seneki aracı mumla aradılar resmen…

  8. Bence son seneleri de dikkate alırsak her konuda geride kaldık.RBR ile gerçekten her anlamda mücadele edecek ekibimiz yok malesef.

  9. Sezon içi gelişim ivmemize güvenerek sezon başı geride olmamızı pek dert saymazdım ama bu sene o konuda da sınıfta kaldık…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir