Avusturya GP'sini Hatırlayalım

yazar:

kategori:


Yorumlar

  1. Adminler siteye bir F1 Sözlüğü bölümü ekleyebilir mi acaba? Yarış izlerken bahsi geçen bazı şeyleri bilmeyenlerimiz vardır muhakkak. Ben kers'in ne olduğunu iki yıl sonra öğrenmiştim. Sitede aratınca karşıma sadece kers kuralları ve kers kazaları ile ilgili haberler çıkıyordu. Ama kers'in ne olduğunu açıklayan bilgi yoktu. Bence böyle bir bölüm olsa fena olmaz.

  2. Adminler siteye bir F1 Sözlüğü bölümü ekleyebilir mi acaba? Yarış izlerken bahsi geçen bazı şeyleri bilmeyenlerimiz vardır muhakkak. Ben kers'in ne olduğunu iki yıl sonra öğrenmiştim. Sitede aratınca karşıma sadece kers kuralları ve kers kazaları ile ilgili haberler çıkıyordu. Ama kers'in ne olduğunu açıklayan bilgi yoktu. Bence böyle bir bölüm olsa fena olmaz.

  3. İlk viraj pistte yapılan düzenlemelerin ardından değiştirildi.Artık tamamen dışarı çıkabileceğiniz kadar yumuşak bir kerb ve büyük bir kaçış alanı yok.

  4. su V10 daki sese bakk !!!!!!!!!!

  5. onur çakır avatarı

    şu ilk virajın kerbini 2-3 metre daha ileriye koysunlar bari herkes ilk turda kaçırıyor luraya bak seneye yapsalar bu yarışı ve pist %100 aynı olursa katliam olur

  6. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Günümüzde çok sıkıcı pistler var. A1 Ring hızlı ve eğlenceli bir pist böyle pistlerin geri dönmesi çok güzel olacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir