Bernie Ecclestone'nin Yerine Monisha Kaltenborn mu?

yazar:

kategori:

Sauber’in Rusya’lı şirketlerle yaptığı anlaşmanın sonucunda takım patronu Monisha Kaltenborn’un görevini kaybedebileceği söylenmişti.

Ecclestone’nun başı, rüşvet davası nedeniyle Alman mahkemeleriyle belada ve yakın gelecekte Ecclestone’nun Formula 1’in başından alınması bekleniyor.

Sport Bild’in yerine kimin geçeceğini sorması üzerine Ecclestone “Neden bayan olmasın? Bunu hayal edebiliyorum. Bayanların genel olarak büyük egolara sahip olmadıklarını düşünüyorum ve anlaşmaları tamamlamaları için golf oynamaları gerekmiyor.”

“Erkeklerle aynı şekilde kabul edilebilmeleri için daha sıkı çalışmaları gerekiyor. Egoları daha az önemli olduğu için karar verirken daha az duygusal oluyorlar.” dedi.


Yorumlar

  1. Bayanlar daha az duygusal diyen birinden ne beklenir… Ecclestone bence bayanları kolay kandırabileceğini falan sanıyo heralde,hakkında süren davalar şiddetlenmiş olmalı ki ihaleyi üstüne yıkacağı birini arıyor…

  2. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    TFF'nin başına Yıldırım Demirören'in geçmesi gibi bişey bu, kendi takımını batıranı tüm takımların başına getirmeleri demek ki uluslararası bir kuralmış

  3. İşin entrika kısmını halledebileceğine şüphe yok ama iş ekonomik meselelere gelince ancak bir maşa kadar fayda sağlayabilir.

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Yok artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir