Vettel Hamilton'ın Aykırı Bir Performans Sergilediğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Vettel son seanstaki ilk hızlı turlarda 0.8 saniyelik bir farkla öndeyken Hamilton seansın sonunda attığı turla Alman pilotu 0.038 saniye ile geride bırakarak pol pozisyonunun sahibi oldu.

Diğer Mercedes pilotu Nico Rosberg’in takım arkadaşından 0.332 saniye geride kaldığı sıralamaların ardından Vettel, Hamilton’ın inanılmaz bir tur ortaya koyduğunu söyledi.

“Günün sonunda ben attığım turdan oldukça memnundum ama yeterince hızlı olmadı. Açıkça görülüyor ki Mercedes’in sıralamalardaki temposu çok güçlü.”

“Bana kalırsa Nico ile arasındaki farka bakarsanız, Lewis bugün aykırı bir performans ortaya koydu. Adil olmalı ve buna saygı duymalısınız. Bunu tartışmayacağım.”

Vettel kendi hızlı turları konusunda ise şunları söyledi.

“Belki ikinci turumda orta sektörde bir hata yapmış olabilirim. Oldukça kıvrımlı bir bölüm ve çok kısa bir süre içinde çok fazla viraj dönüyorsunuz. Belki de orada yeterince agresif olamamışımdır.”

“Ama şimdi durup da belki öyle yapmışımdır belki böyle yapmışımdır demek aptalca.”

“Elbette biraz daha hızlı olup pol pozisyonunu elde etmek isterdim ama yine de yarın için harika bir durumdayız. İyi bir aracımız var ve yarım tempomuz oldukça iyi.”

 


Yorumlar

  1. Vettel bunu yaparken akıllı da diğerleri bunu yiyecek kadar aptal mı sence?

    Bak adamın ne güzel konuşmuş.

  2. Usta Vettel blöf yapıp hepinizi kandırıyor sizde yiyorsunuz

    çok akıllıca taktik böylece rakipleri gaza getirip hata yaptırabiliriz

  3. "Bana kalırsa Nico ile arasındaki farka bakarsanız, Lewis bugün aykırı bir performans ortaya koydu. Adil olmalı ve buna saygı duymalısınız. Bunu tartışmayacağım."

    Vettel kendi hızlı turları konusunda ise şunları söyledi.

    "Belki ikinci turumda orta sektörde bir hata yapmış olabilirim. Oldukça kıvrımlı bir bölüm ve çok kısa bir süre içinde çok fazla viraj dönüyorsunuz. Belki de orada yeterince agresif olamamışımdır."

    "Ama şimdi durup da belki öyle yapmışımdır belki böyle yapmışımdır demek aptalca."

    Vettel bile olgunlaştı Rambo kardeş! 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir