Webber: "Red Bull'daki Sorunlar Utanç Verici"

yazar:

kategori:

Red Bull, sıralamalarda Webber’in aracında elektronik sorunu yaşadı ve bu sorun hem KERS’i hem de vites sistemini etkiledi.

Sıralamalarda son seansa kalan ancak sorunlar nedeniyle hızlı tur kaydedemeyen Webber yarışa 10. sıradan başlayacak.

Webber “KERS, vites kutusu, ne derseniz deyin… Bu gibi sorunlarla aracı potansiyelinin çok altında kullanmak gerçekten inanılmaz ve fazlasıyla sinir bozucu.”

“Aptalca, utanç verici bir durum. Burası pozisyon açısından çok önemli bir pist.”

“İlk çizgi için mücadele ediyor olmalıydık ancak lanet bir şekilde 10. sırada kaldık. Bu yüzden tam bir baş belası oldu, (kı*ımızda ağrı oluştu)” dedi.

Webber, geçişin çok zor olduğu Hungaroring’de 10. sıradan yükselmenin zor olacağını düşünüyor.

Webber “Takım aracı yarın için sınırlarda çalışacak şekilde ayarlamalı. Uzun bir yarış olacak ve her şey düzgün bir şekilde çalışmalı.”

“KERS % 50 sorunluydu ve başka şeyler de vardı. Umarın yarın için sorunları çözeriz ancak alabileceğimiz sonucu almak çok zor olacak.” dedi.


Yorumlar

“Webber: "Red Bull'daki Sorunlar Utanç Verici"” için 7 yanıt

  1. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    unutmuşum bahsetsene biraz, hatırlayalım hadi….

  2. webber şansız değil kers vites lastik takama her zaman bu adamı mı buluyor görünümlü şassızlık yarışlar da dikkat edin webber ne zaman önlerde olunca bir şeyler oluyor ya startda problem yasıyor yada kers arızası cıkıyor

  3. Vettel'in yaşadığı sorunları da görürsen garip gelmez

  4. 2009'dan sonra F1 izlemeye başlayanlar yorumlarıyla direk kendini ele veriyor. Rambo seneye Alonso şampiyon olursa forza tifozi, button olursa forza gümüş oklar, hamilton olursa forza merso, ricciardo olursa forza aussie tezahüratları yapmanı bekliyorum senden. Ne de olsa çocuklar kazananları sever 🙂

  5. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Webber dostum iyi dedinde, redbull da o utanacak surat kimde varki, biraz utanmaları olsa şimdi en az 1 dünya şampiyonluğun olurdu, başına gelenlere sen hala sorun olarakmı bakıyorsun. Garip olan sorunlar neden hep seni buluyor. Çok şanslısın gerçekten :))

  6. Belli ki yazılması gerekiyormuş.

  7. pain in ass'ı "kı*ımızda ağrı oluştu" diye çevirmek de güzelmiş 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir