Hamilton: "Yarın Kazanmamız Mucize Olur"

yazar:

kategori:

Lastik sorunlarıyla başı dertte olan Mercedes, bir kez daha pole pozisyonunu kazandı. Ancak Hamilton, yarın kazanması halinde bunun mucize olacağını düşünüyor.

Hamilton “Yarın için galibiyet şansımız olduğunu düşünmüyorum. Bu lastiklerle önümüzde bir dağ var. Eğer kazanırsak bu mucize olur. Galibiyetin bizden uzakta olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Ancak Hamilton, yarınki yarışta ilk virajı önde geçmenin önemine dikkat çekiyor.

Hamilton “Burada diğer araçları takip etmek gerçekten zor. İlk viraja kadar uzun mesafe var ancak ilk virajı ilk sırada dönüp yerini korursan kesinlikle avantajlı olursun.”

“Bu koşullarda lastikleri korumak her zaman sorundur. Vettel ve Grosjean tuhaf bir şekilde hızlılar bu yüzden yarın onları arkada tutmak zorlu bir mücadele olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. "Vettel ve Grosjean tuhaf bir şekilde hızlılar" !?!? Dostum tuhaf bi şekilde hızlı olup pole manyağı olan ama yarışı da bi o kadar tuhaf bi şekilde mahvolup duran mercedes varken vettel ve grojean ın nesi tuhaf=)

  2. Sanırım cumartesi günü pole'ü alan araçla pazar günü puan almaya çalışmak gerçekten mucize olsa gerek! Macaristan bile olsa artık lastikler aşınmaya başladı mı kimseyi arkada tutmak mümkün değil. Mercedes sıralamayı fazla abartıyor ya da tek çareleri bu ama ne olursa olsun kaç senedir bu işi çözemediler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir