Hamilton: "En Önemli Zaferlerimden Birisi"

yazar:

kategori:

Mclaren’den Mercedes’e geçen Hamilton, 3 defa podyuma çıkmasına rağmen hiç podyumun tepesine çıkamamıştı. İngiliz pilot şeytanın bacağını kırdı ve Macaristan’da yeni takımı ile ilk podyumunu aldı.

Hamilton “Lastiklerle test yapmamıştık ve buraya geldiğimizde rakiplerimize göre gerideydik. Pole pozisyonu beklemiyorduk ve şaşırdık.”

“Bu kariyerimdeki en önemli zaferlerden birisi. Yeni bir takıma geçip Mercedes Benz ile kazanmak gerçekten ayrıcalık. Çalışanlarımız harika iş çıkardılar.”

“Dün akşam çok çalıştık ve lastiklerin iyi çalışmasını umduk. Bu kadar iyi olabileceğine dair bir fikrimiz yoktu. Son 20 dakika lastikleri kontrol ederek ilerledim.”

“Bugün bu zafere aç olduğumu söyleyebilirsiniz. Her şeyi yaptım. Bazılarını geçmem gerekiyordu. Genelde takılı kalırdık ancak bugün öyle olmadı. Yapmam gereken tüm hamleleri yaptım.” dedi.

Hamilton, galibiyetin takımın ilerlemesi açısından da önemli bir adım olduğunu söyledi.

Hamilton “Sıkı çalışmamız gerekiyor. Bu lastiklerin başka yerde ne kadar dayanacağını asla bilemezsiniz.”

“Ancak buraya gelip lastikleri kullanabildiysek bunu her yerde yapabilmemiz lazım.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: "En Önemli Zaferlerimden Birisi"” için 4 yanıt

  1. 3. pitten sonra 15 tur boyunca vettel ve webber'le zaman farkını (15 saniye) nasıl korudu hala akıl sır erdiremiyorum.Gizli testlerin faydaları yavaş yavaş ortaya çıkıyor.2. yarı mercedes dominasyonu gelebilir.

  2. Lewis resital yapti bugn..Button yardimci oldu ama olmasada bugun Mercedes iyiydi yine brakmazdi .Hadi be Merso hallet su lastik isini..sora dusunemiyorum Lewisi..

  3. Kendin gibi sürdün işte; kara Senna!! Kim ne dese desin, genel sürüşü ve geçişleri sanatsal faaliyet gibiydi; şüpheye yer bırakmadı, güven verdi..

  4. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    adamsın webber'e iyi bir ders verdin tabikide vettelede dur dedin bravo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir