Michelin Formula 1'e Dönüş Konusunda Ciddi

yazar:

kategori:

En son 2006’da Formula 1’de lastik tedarikçiliği yapan Michelin, son haberlere göre Formula 1’de lastik tedarik etmek için teklifte bulunacak.

Pirelli’nin gelecek sene için takımlarla anlaşmaya vardığı ve lastik çalışmalarının devam ettiği biliniyor ancak Pirelli’nin tedarikçiliği henüz resmi olarak açıklanmadı.

Pirelli’nin gelecek sene için daha geniş arka lastikler planlaması gibi gelişmeler, İtalyan üreticinin devam edeceğini gösteriyor. Ferrari ve Red Bull gibi bazı takımlar, Pirelli’nin daha geniş lastikler istemesine karşı çıksa da Pirelli bu değişikliklerde kararlı olduğunu açıkladı.

Ancak Michaelin gelişmesi durumu karıştırabilir. Michael Schmidt, Michelin’in gelecek sene için zamanında hazırlık yapamayacağını ancak 2015’te dönüşü planladığını söyledi.

Paul Hambery ise bu duruma sert karşılık verdi. Hambery “Bu sene bir açıklama istiyoruz. Ticari hak sahipleri ve bazı takımlarla önümüzdeki 5 sene için anlaşmamız var.”

“Gelecek sene yeni bir teklif olacaksa biz gideriz.” dedi.


Yorumlar

  1. pirelli ye bak sen 5 sene diyor, yoksa şimdi kaçar giderim diyor…… yaw gitseniz ne olur, hatta dahada iyi olur, zaten deneme yanılma ile lastik yapıyorunz, Micheline veya Bridgestone, eski verielrine göre zaten bir akşamda lastik üretip yarışa yine çıkarlar

  2. bence michelin'in derdi F1'e gelip dayanıklı lastikler üretmek ve bakın biz pirelli'den daha iyiyiz imajı yaratmak, yoksa bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü durumu var.

  3. Little Bambi avatarı

    Bridgestone'da gelsin. Pirelli – Michelin – Bridgestone arasında istediğini seçsin takımlar. Yakıt ikmali geri dönsün. DRS kaldırılsın..

  4. Haklısın ikisinin aynı anda olması hayal. Ticari anlaşmaları, açıklamaları da buna delil zaten. Şuan isimler hiç önemli değil. Ha Pirelli ha Michelin ha brid. fark etmiyor sorunlar anlayışta mevcut. Tek tedarikçi ile çözülemez zaten şu anlayış.

  5. Gelsin tabi ama iki lastik tedarikçisine izin verileceğini sanmıyorum. Pirelli'nin aşırı aşınan lastikler üretmesini isteyenler rekabeti istemeyebilirler. Michelin gelirse tek başına gelir ve yine Pirelli gibi lastikler yapar bana göre. Yanlış mıyım?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir