Vettel: "Jenson'un Arkasında Çok Zaman Kaybettik"

yazar:

kategori:

Vettel “Kimi ile sonunda eğlenceli anlar olduğu için yarışın biraz daha uzun olmasını isterdim. Burası geçişin zor olduğu bir pist. Yakındım ancak o an, geçiş için en iyi konumda değildim. Sıradaki virajlar için hazırlık yapmaya çalıştım ancak işe yaramadı.”

“Yarıştaki asıl sorun, suçlanacak kimse olmasa da ilk pit stoplarda Jenson’un arkasında kalıp beklediğimizden fazla zaman kaybetmemiz oldu. Onun hemen arkasında piste döndük ve onu geçemedik. Geçmeye çalıştım ve ön kanadıma hasar verdim. Benim hatamdı. Belki çok acele etmiş olabilirim.”

“Kimi ile yakın mücadele oldu. Tekrar podyumda olmak güzel. Lewis’e tebrikler. Bugün iyi iş çıkardı.” dedi.


Yorumlar

“Vettel: "Jenson'un Arkasında Çok Zaman Kaybettik"” için 3 yanıt

  1. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Aslanım olur böyle şeyler this is formula one Michael ikinci kariyerimde kaybetmeyi öğrendim demişti sen hem kazanmayı hem şampiyon olmayı hem kaybetmeyi tek seferde tecrübe ediyorsun üçüncülük bile seni üzüyor biliyoruz çünkü sen muhteşem hırsınla harika bir sporcu olduğunu herkese gösterdin.Gelecek yarışlar sevdiğin pistler sezon sonu dördüncü üst üste şampiyonluğu kutlayacağız kısmetse rambo ile şarkı yazdık dördüncü şampiyonluk için sene sonunu bekleyin dostlar

  2. peki startta grosjeana neden 1 araçlık yer bırakmayacak kadar sola yanaştın.adam yavaşlayıp müsade etmese temas olacaktı.kaza olsa direk olarak kaza çocuk grosjean haklı iken sırf vetteli klasmanda puanlardan ettiği için büyük bir ceza alacaktı !

  3. Sebastian Vettel kaybetmeyi öğreniyor. Bu onun için iyi.

    İyi bir kazanan olmak için, önce iyi bir kaybeden olmayı öğrenmek gerek.

    Mika Hakkinen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir