Webber: "Doğru Stratejiyi Uyguladık"

yazar:

kategori:

Dün sıralamalarda yaşadığı sıkıntı nedeniyle 10. sırada kalan Webber, sert lastiklerle başlayıp en sonunda yumuşak lastiklere geçti.

Webber “Bugün doğru stratejiyi uyguladık. İyi bir ilk tur geçirme konusunda çok fazla baskı vardı ve önümde temiz hava bulduk. Böylece işe yaradı.”

“Kalkışım iyiydi ve ilk viraj çok iyiydi. Kimi’ye biraz baskı uygulayabildim ancak sonradan her şey oturdu.”

“Aracım ilk 3 – 4 tur çok tehlikeliydi, opsiyon lastiklerinin çok kaygan olacağını biliyorduk ancak ardından kafamızı eğip işimize baktık.”

“Bugünkü sonuçtan daha iyisini alabileceğimizi düşünmüyorum. Stratejimiz oldukça sağlamdı ve opsiyon lastiklerini sonuna kadar kullanmanız gerekiyor.” dedi.


Yorumlar

  1. ona bakarsan alonosya vereceği sıra ile en fazla iki puan avantaj sağlayacaktı alonsoya. ama hamilton ve ikincilik arasında 7 puan var. bu daha büyük bir kazık olur bence.

    hata yaptı desek aynı yerde aynı şekilde aynı pilotu ve hem de iki defa hata yapması ve bu hatalarında hamiltona hiç zaman kaybettirmemesi, ne bileyim çok ilginç.

  2. Little Bambi avatarı

    Vettel'e kazık atmak istese yavaşlar alonsoya yol verirdi..

  3. bu webberin hamiltona yol vermelerini bir ben mi anormal karşılıyorum.

  4. fatih çakıcı avatarı
    fatih çakıcı

    Massa bile Alonso'ya böyle yol vermiyor. Hamilton'a Macaristan'da iki defa avlanması ve buna üzülmemesi esas rakibinin Vettel olduğunu gösteriyor!!!!!

  5. Webber'in daha iyisini yapamadığı için üzgün olduğunu düşünüyordum. Podyum beklentisi içinde olduğunu düşünmüştüm. Demek ki bundan da gayet memnunmuş. Sevindim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir