Ecclestone: "2014 Hindistan GP Pek Mümkün Görünmüyor"

yazar:

kategori:

2011’de takvime giren Hindistan yarışı, takımların ülkeye gelmesinde sürekli olarak vergiyle ilgili sıkıntılar çıktığı için şüphe altında oldu.

Ecclestone “Gelecek sene Hindistan yarışı olacak mı? Muhtemelen hayır. Çok politik bir konu.” dedi.

Gelecek sene Rusya ve Avusturya’nın takvime girmesiyle yarış sayısı artıyordu ancak görünen o ki Ecclestone, sıkıntılı yarışları düşürecek ve takvimdeki yarış sayısını 20 ile sınırlayacak.


Yorumlar

  1. Adamlar vergi sorunu diyor. Yani bunun türkçesi biz o kadar vazgeçilmez bir markayız ki biz sadece alırız vermeyiz demeye getiriyorlar. F1'i yönetenler bu alış veriş dengesini bir daha gözden geçirmeleri gerekir kanımca. Vermeden almak olmaz. Bakın Hindistan ve Kore'ye pisti yaptırıyorsun sonra da politik deyip (aslında Maddi) işin içinden çıkıyorsun. Pisti yapanlar yüz milyon dolarlar harcıyor sen bir kalemde siliyorsun. Günün sonunda F1 biter arkadaş.

  2. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Aynen katılıyorum Macaristan gibi gereksiz bir pist yerine avrupada başka pist olması daha mantıklı

  3. Aynen 2 yılda bir böyle değişiklikler olursa F1'e niyetli olan ülkelerde geri adım atabilir. Yani zevksiz Macaristan'ı 2022 kadar anlaşma yapıyorlar.Hindistan Macaristan'dan daha güzel bi pist.

  4. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Daha 2 yarış oldu pisti takvimden çıkarıyorsun bu ne arkadaş okadar masraf yaptırıyorsun adamlara bence güzel bir pist ama böyle zırt pırt takvimde değişen pistler olmamalı özellikle takvime yeni giren pistler için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir