Hamilton Galibiyetle Şampiyonluğu Tekrar Düşünmeye Başladı

yazar:

kategori:

Hamilton, Mercedes için zorlu olabilecek sıcak şartlarda kazandı ve bu galibiyetin ardından daha iyimser olduğunu söyledi.

HAmilton “Tabi ki şampiyonluk mücadelesi tekrar aklımıza geldi.”

“Mercedes ile anlaşma imzaladığımda bu sene yarış kazanabileceğimi düşünmüyordum. Şimdi, sezonun en sıcak yarışında çok iyi performans gösterdik.”

“Bu durum sıradakş 9 yarışta ilerlemeye devam edebileceğimiz ve bazı yarışlarda kazanma fırsatına sahip olacağımız konusunda bana güven verdi. Özellikle Spa’ya gittiğimizde koşullar daha serin olunca durum bizim için daha iyi olabilir.” dedi.

Hamilton, galibiyetinin takıma ekstra motivasyon sağlayacağını düşünüyor.

Hamilton “Bir takım için yaz tatiline galibiyetle girmekten daha farklı iyi bir his olamaz.”

“Bunu Mclaren’de yapabildiğim için şanslıydım. Kazandığımızı bilerek o döneme rahatlayarak girmek gerçekten büyük motivasyon sağlıyordu.”

“Bu takımla da aynısının olacağını hissediyorum çünkü burada ilk tatilime gireceğim. Herkes için büyük motivasyon oldu.”

“Belki önümüzdeki yarışlarda ilerleme konusunda daha iyi şansa sahip oluruz.”

“Normalde yaz tatilinde çok fazla egzersiz yapmıyorum ancak bu sefer yoğun bir şekilde çalışacağım ve umarım sezonun 2. yarısına daha güçlü bir şekilde gelirim.” dedi


Yorumlar

“Hamilton Galibiyetle Şampiyonluğu Tekrar Düşünmeye Başladı” için 9 yanıt

  1. Onur Gentas avatarı

    O zaman trafikte takılmayacak demek ki. İyi sürücüysen ve altında da en iyi araç varsa bir yolunu bulup geçeceksin ki bunu bir çok sürücü yaptı. Vettel yeni lastiklerle Kimi'yi bile geçemedi. Daha ne konuşuyoruz.

  2. in Spa.See you.

  3. Belki de HAM zorlamadığı için lastiklerini koruyabilmiştir? Zaten pisti sevdiğini biliyoruz ama lastikler herkesi etkiliyor sonuçta.

  4. Spa'da belki motor yüzünden kurtarabilirler ama yine de lastikler yüzüne patlayacaklar galiba. Lotus ve Red Bull oldukça hızlıydı. Ferrari de Mercedes'ten hızlıydı değil mi?

  5. xtrabit, sonuç 1-2 sıra değişebilirdi, bu mumkun;

    ancak;
    VET, eger BUT geçseydi bile HAM'i degeçer kazanırdı demek HAM'a biraz haksızlık olur.

    HAM' a telsizden durum raporu verildiğinde herşeyden memnunsa .5 sn lik bir kaç tur atması soylendi. Anladığınz gibi arkadakiler yavaştı ancak, HAM da gelen giden olmadığından en hızlı turlarını atmıyordu. Butun bunlara ragmen, 2 veya 3. lükte kalabilridi HAM.

    Yarışı HAM sonunda son turda kazandı ama, VET ilk turda hatta ilk virajda kaybetti. En kritik nokta buydu sanırım

  6. Yusuf  Hitay avatarı

    bu yarış bu koşullarda spa'da koşulsa podyum göremezdi net şekilde. redbull ve lotus açık şekilde hızlıydı.

  7. Yarışta Mercedes'in aşınmasını filan takip etmedim, mutlaka dikkat eden olmuştur, nasıldı?

    Elbette bu zaferde Renault motorunun Mercedes'e ayak uyduramamasıyla birlikte Vettel ve diğerlerinin Button'ın arkasından takılı kalmasının çok büyük payı var. Geçişe izin veren bir pist olsaydı Hamilton kazanabilir miydi?

  8. klasik mercedes vettel takıldı kaldı trafikte, bunlarda yarışı kazandı gaza gelmişler hemen. Ama ne zaman mercedes gaza gelse sonuç malum, sabah şekerleri bunlar 🙂

  9. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Fena geliyorum diyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir