İstanbul Park'taki Superbike için Biletler Satışta

yazar:

kategori:

Aksiyonun bir an bile bitmediği, şampiyonumuz için tribünlerin bir an bile susmayacağı etkinliğe katılım için biletler 3 kategoride satışa sunulmuştur. Kapalı ana tribün arkasında oluşturulacak özel fuar ve şov alanları ile etkinlik tüm aileye yönelik eğlenceli bir hafta sonu aktivitesi sunacak.

Kapalı Tribün

Intercity Istanbul Park pistinin en büyük üzeri kapalı tek tribünüdür. Bu dev tribün, start / finish düzlüğünde konumlandırılmış olup tüm start anını, pilotların hazırlanışını, ve damalı bayrağı kimin geçeceğini izleyicilerine sunmaktadır. Arkasında konumlandırılmış fuar alanında tanıtım standları, eğlence etkinlikleri, yiyecek/içecek alanları bulunmaktadır.

Açık Tribün 1

1. Viraja hakim bu tribünde start anı ilk viraj aksiyonunu ve bir çok geçişi deneyimleyebileceksiniz. Kapalı ana tribüne olan yakılığı ile fuar, eğlence ve ana yiyecek / içecek alanlarınada kolay erişebileceğiniz bir lokasyonda yarışı izleyebileceksiniz.

Açık Tribün 7

En hızlı düzlüğün sonu ve 12. viraj önünde konumlandırılmış bu tribünden yarışçıların yüksek süratten yavaşlamalarını ve birbirlerini geçme hamlelerini izleyebileceksiniz. Bu tribünümüzde ana tribüne yakınlığı ile ziyaretçilerimize rahat bir yarış deneyimi sunacaktır.

Açık Tribün 8

En hızlı düzlük sonundaki geçişleri, 12. 13. ve 14. kombine virajlardaki motosikletlerin aksiyonunu ve start / finish düzlüğü için hızlanmalarını izleyebileceğiniz bir tribündür. Diğer açık tribünlerimiz gibi 8.tribün de ana tribün arkasındaki fuar, eğlence ve yiyecek / içecek alanlarına yakınlığı ile keyifli bir yarış keyfi sunmaktadır.

VIP Loca Bileti

Etkinliğin en prestijli biletlerinden olan VIP biletler ile Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri dilediğiniz tribünden yarışı izleyebilir, Pazar günü açılacak VIP locadan ve locanın ön tarafında bulunan pit alanın üzerindeki tribünden yarışı izlerken, özel yiyecek / içecek ikramlarından faydalanabilirsiniz. VIP Loca bileti sahipleri Pazar günü belirli zamanlarda pit alanına inip yarışmacıları ve motosikletleri daha da yakından görme şansına sahip olacaklardır. VIP Loca bileti sahiplerine verilecek araç park kartları ile özel park alanında park imkanı da bu bilet kapsamında sunulmaktadır.

http://www.biletix.com/etkinlik/PXNU1/TURKIYE/tr

 

 


Yorumlar

  1. Ana tribün 53TL açık tribünler 27 TL, keşke Formula 1 biletleri de böyle ulaşılabilir olsa ama mümkün değil. VIP lounge 530TL yani F1 gold fiyatı. Diyecek bir şey yok.

    Motor yarışlarını pek sevmesem de 2005 yılında yapılan motoGP'yi de İstanbulPark'ta izlemiştim (MotoGP bileti açık alan 8TL'ydi ve o yıl Formula 1 açık alanı için kurye hariç 125TL ödemiştim)

    Kenan Sofuoğlu'na ve İstanbulPark'a destek için gideceğim. Türkiye'de hala motorsporlarını izlemek isteyenler var. Hem şu pistte podyumda bir Türk bayrağı görelim artık, marşımız çalsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir