Pirelli Mercedes'in Lastik Aşınmasını Çözdüğünü Düşünüyor

yazar:

kategori:

Bu sorun sezonun başında ve daha da öncesinde takımın başına gelmişti. Tek turda en hızlı araç olmasına ve yeni pole almalarına rağmen yarışta sadece üç zafer elde edebilmişlerdi.

Son zaferlerinden sonra Lewis Hamilton durumu şaşkınlıkla karşıladığını kabul etmişti. Yüksek pist sıcaklığının takımı aşil topuğundan vuracağı düşünülüyordu.

Yeni lastikler takıma sorun çıkarmamış gibi görünüyor. Üstelik takım bu lastikleri genç sürücü testlerinde deneyememişlerdi.

Hembery takımın sorunlarının üstesinden geldiğini düşünüyor ve şampiyonluk savaşında baskın olabileceklerini düşünüyor.

“Lewis Hamilton’dan başlangıçtan bitişe kadar baskın bir yarış izledik. En büyük fark arka lastiklerde yaşadıkları aşırı ısınma sorunuyla karşılaşılmamasıydı.”

“Belki sorunu çözmüşlerdir; eğer böyleyse Mercedes sezonun sonuna doğru giderek güçlenecektir.”


Yorumlar

  1. 011000110110000101101110 (spa2000) avatarı
    011000110110000101101110 (spa2000)

    Hembery: Mercedes sezonun sonuna doğru giderek güçlenecektir.

    Bu Hembrey'in başına iş açabilecek bir yorum.

  2. Bu kadar sıcak bir havaya rağmen Mercedes lastikleri iyi idare etti fakat geçişe müsait bir pistde RBR ile mücadele edemez.Tüm bu yapılanlar sonucunda Lotus dahi pek etkilenmemişken İtalyan olan Ferrari nin lastik aşınması aşırı lastik aşındıran takım seviyesine gelmişdir.Pirelli ile Ferrari nin İtalyan olmasının pek bir önemi varsa o da takoz olmakdır.Bu lastikler konusunda ALonso nun açıklamalrı muteberdir.

  3. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Sizde test yaptınız avantaj saglamışsak sizde sagladınız.

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    inşAllah be gülüm 🙂

  5. Raikkonen06  avatarı

    Bunu söylemek için çok erken üstelik mercedes gibi bir takım hakkında konuşuyorsak daha daha erken ama bunda tabikide o 1000kmlik testin avantajıda var ama bana göre macaristanda hamiltonu zorlayacak birisi çıkmadı vettel geride kaldı grosjean vetteli geçemediği için oda geride kaldı alonso malum hiç yetişemedi bu yüzden lastikleride fazla zorlamadılar.Spa'da gerçek durumu göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir