Lotus, Yeni Anlaşmasıyla Raikkonen'i Takımda Tutmayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Enstone kökenli takım bir süredir bazı yatırımcılarla görüşüyor. Haberlere göre takımın % 35 hissesi satılacak ve böylece takım bütçesi sağlamlaştırılacak.

Böyle bir gelişme hem takımın teknik ilerlemesi için gerekli kaynağı ortaya çıkaracak hem de Raikkonen’in uzun vadeli isteği olan ekonomik istikrarı getirecek.

Son dönemde taraflar arasındaki görüşmelerin iyi ilerlemediği düşünülüyordu ancak Autosport, görüşmelerde büyük adım atıldığını ve bu haftanın ilerleyen günlerinde anlaşmanın açıklanacağını belirtti.

Eric Boullier “Bu haftanın sonuna kadar her şeyin açığa çıkacağını düşünüyorum. Bu anlaşma bize gelecek için daha fazla iyimserlik katacak.” dedi.


Yorumlar

  1. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 🙂 bu arada sizin paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı severek takip ediyorum, iyi geceler 🙂

  2. Oh be sonunda oldu 🙂

  3. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    ilk önce fotoğrafı bir siteye yüklemeniz gerekiyor. Fotoğrafı yükledikten sonra tam adresini "Fotoğraf linki adlı bölüme yazman gerekiyor. Yanlız mesajlara cevap verince fotoğraf gözükmez yeni bir mesaj atmanız lazım.

    Son olarak linkin sonu jpg, gif, png ile biltmesi gerekiyor. Aksi takdirde eklenmez 🙂

  4. beceremedim foto ekleme işini

  5. Bilgisayardan foto nasıl ekleniyor?

  6. Bu foto çok hoşuma gitti 🙂 İstikrarlı Kimi 🙂

  7. siz asıl gro 'yu tutun elinizde. ileride şampiyonluğun en büyük adaylarından.
    gönlüm ferraride yarışsın

  8. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Bizde para da var her şey de var ama üç yıldır araç geliştiremiyoruz. Her sene stefano amca çıkıyor "seneye bizim yılımız olacak" diyor bakıyoruz seneye gene tırt. Santander var koç gibi sponsor, Alonso var kral sürücü, teknik kadronun yarısı mersedes'e gitti orası uçuyor, bir tek biz beceremiyoruz şu işleri ya isyan ediyorum!

  9. Lotus'un kalıcı büyük bir sponsora ihtiyacı var. Lotus adından para almıyorlar, sadece ismini kullanıyorlar. Sponsor olmadan çok ileri gidebilmeleri mümkün değil.

    Son iki senede Kimi Raikkonen ve araç sayesinde çok iyi sükse yaptılar. Ancak Allison'u kaybetmeleri onları ne yönde etkiler bu merak konusudur.

  10. Raikkonen06  avatarı

    Maddi kaynak olursa sonuna kadar Lotus'ta kalmasını isterim tabiki ama Kimi'de şampiyon olmak istiyor hız,istikrar,tecrübe herşey var ama hız ve gelişim eksik bu anlaşma Kimi'nin kalma ihtimalini artıracak gibi görünüyor.

  11. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Para varsa lotus da var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir