Ferrari: Alonso İle İlişkilerde Kriz Yok

yazar:

kategori:

Di Montezemolo Fernando Alonso’nun Macaristan GP sonrasındaki bazı demeçlerinden dolayı pilotunu uyarmıştı.

Alonso kendisine sorulan doğumgününde ne istediği sorusuna “Diğerlerininki gibi bir araç” cevabını vermişti.

Başkanın açıklamasının Ferrari’de bir iç kriz yarattığı düşünülüyordu.

Bir takım sözcüsü bu konuya da değinerek Montezemolo ve Alonso’nun sezonun ikinci yarısında Ferrari’yi ileriye taşımak için beraber hareket ettiklerini belirtti.

“Di Montezemolo sürücümüzün aracın rekabetçiliğinin mümkün olan en kısa zamanda geliştirilmesine ilk destek verendi.”

“Sezonun en zorlu yarışının ardından Fernando’nun hoşnutsuzluğunu tamamen anlıyor.”

“Sözleri olumlu eleştiri olarak görülmeli. Takıma ilham verecek bir moral artışı peşindeler ve ortak hedeflerimiz çerçevesinde birleşmiş durumdalar.”


Yorumlar

“Ferrari: Alonso İle İlişkilerde Kriz Yok” için 9 yanıt

  1. takımdan ayrıldıktan sonra takımın simülatörüne laf edeceğine takımdayken 'diğerlerinin aracından istiyorum' desin daha iyi de mi? 🙂

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Ne krizi olacak ki ne yaptı bu Alonso arkadaş?

    Takımın verilerini twitter da mı paylaştı?
    Takımın fakirliğini mi dile getirdi?
    Her yarış anlamsızca kazalarla spinlerle mi bitirdi?
    Sene başında araca waow diyerek dalga mı geçti?
    Rüzgar tüneli inşaatına dinamit mi koydu?
    Mekanikerlerin redbull kadar hızlı olmamasına mı sebep oldu?
    Redbullun stratejilerine karşılık mı veremedi?
    Sezon yarısına gelmeden defalarca değiştirilen lastikler için elini masaya mı vuramadı?
    Testlerde başka egsoz yarışta başka egsozla mı başladı?(2012 başı)

    Alonso bu takımda uyarılması gereken son kişidir.Monte bu gibi şeylerle uğraşacağına önce güzel bir rüzgar tüneli yaptırmalıdır.Yıllardır toyotanın kölndeki tünelini kullanıp verileri pistle uyuşturamıyoruz.En eski simülatöre sahip takımız..

    Alonso rekabetçi bir araç istiyor bu suç değil.

  3. alonso'nun gelecek sene ferrari'den ayrılması uzak ihtimal ama olur da ayrılırsa ferrari yerine kimi getirir merak da etmiyor değilim. massa'nın kalacağını varsayarsak yeni gelen isimle pilot ikilisi açısından 2013 mclaren'e rakip olabilirler 🙂

  4. yaw adam niye korksun vettel den. Redbull a geçse En azından yenme şansı %49 olucak vettel i. Vettel in çöplüğü olduğunu varsayarsak ondan vettel e bi adım önde gördüm. Şu an Ferrari ile yenme şansı yok. Bizim bu araç ve yönetimle bişi yapmamızda zor. Bence gidip şansını denesin varsa fırsatı. Bizde sürünelim bu teknik kadro ve yönetimle bize mustahak. 2008 den beri bir şöyle rahat yarış seyretmedim ya valla ben dayanamıyorum artık Alonso nası dayansın…

  5. dünya sampiyonu hic bir pilot bir baska sampiyon ile aynı aracta yarısmaktan cekinmez aşın artık bu cocuk diyologlarını. bu spor sizin o cocukca dunyanızdaki rekabet sistemi ile islemiyor.

  6. Anlaşılan o ki Sene sonu ya alonso yada teknik yönetim yolcu

  7. RIDVANRAİKKONEN ridvann61 avatarı
    RIDVANRAİKKONEN ridvann61

    alonso aşırı paracı bir pilotmuş

  8. Emin ol,Alonso da dâhil her pilot, takım arkadaşı tehdidi olmasını,takımda iki numara olmasını, ortalama bir maaş olmasını kabul eder,eğer gerçekten şampiyonluğa oynayabilecek bir aracı varsa.

  9. Diğerlerininki gibi bir araç istemek elbette ki Alonsonun hakkı ama gel gör ki Alonsonun en iyi olduğu konulardan bir tanesi olan çok konuşma konusunda yeteneğini göstermeye devam ediyor. Ferrari Alonsonun rahat edebileceği en iyi takım. Takım arkadaşı tehtidi yok, takımda bir numara, dolgun bir maaş var, üstelik her sene rekabet edebilecek bir araca sahip. Bunu kaç takım Alonsoya sunabilir ki? Ben hiçbir takım göremiyorum. Red Bulla ya da başka bir takıma gitmesini gerektirecek bir sebep yok. Tut ki 2014'de Red Bull çok güçlü oldu ve Alonso Vettelin takım arkadaşı oldu. Ondan sonra elini kolunu sallayıp şampiyon olacağını mı düşünüyorsunuz? Maalesef yok öyle bir dünya. Ki Vettele yenildiğinde bütün karizmasının yerle bir olacağını hepimizden daha iyi biliyor. Bu yüzdendir ki böyle bir riski almayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir