Hamilton, Mercedes W04'ü 2008 Mclaren'e Benzetiyor

yazar:

kategori:

Macaristan GP’sinde elde ettiği galibiyetin ardından şampiyonluk ümitlerini yükselten Hamilton ve Mercedes’in yaz tatilinin ardından daha güçlü ve istekli şekilde geri döneceği düşünülüyor.

Macaristan GP’sinde galibiyete ulaşan Hamilton’a göre W04 son 9 yarışı kazanacak kapasiteye sahip.

“Aracımız son zamanlarda gerçekten çok gelişti. 2008 Mclaren’de oldukça iyiydi. Ben Mercedes’in o zamandan daha iyi olduğunu düşünüyorum”

“Geçen sene şampiyonluk kazanacak gibi hissetmiyordum. Ancak bu yıl önümüzdeki dokuz yarışıda kazanacak gibi hissediyorum. Lastikler bu konuda büyük bir rol oynayacak. Ancak ben bu araca inanıyorum. Bu harika bir his”

“Bana göre hızımız Redbull ve Lotus ile aynı seviyede. Sıralama hızımızı koruyup yarışda lastiklerimize iyi bakarsak şampiyonluk mücadelemizi devam ettirebiliriz”

“Şampiyonluk için pistlerin bana daha uygun olması gerekiyor. Sezonun ikinci yarısı için sabırsızlanıyorum”

 


Yorumlar

  1. W04 vs MP4-23 tuhaf ?

    Neyse, adam öyle diyorsa doğrudur. Araçlarla o yarıştı, biz değil.

  2. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    0.038 değil fark sıralamada daha fazla bence bu pistten piste göre değişir..silverstone'da 0.5 sn bir hafta sonra fark 0.1 sn sence bir hafta 0.4 sn kapanabilirmi bu adrian newey değil kralı gelse yapamaz macaristan bilindiği üzere mercedes'e hiç uygun değildi..geçen seneye bakarsan mercedes Q3'te yoktu bu sene pole+galibiyet aldılar bence Mercedes yine Belçikada iyi bir farkla pole alacak

  3. Hamiltonın en az 2-3 yarışlık bir seri yakalaması lazım ve diğerlerinin Vettelle arasına girip puan çalmasını beklemesi gerek.

    En büyük avantaj aracın sıralama performansı ama Vettele göre dağlar kadar fark yok 0.038 le alabildi pole u beklememesine rağmen

    Aeronun az olduğu mekanik çekişe dayalı pistlerde 0 hata yaparsa bir şansı olur anca

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    2.Şampiyonşugunu bekliyoruz kavruk oglan 😀

  5. " 2008 Mclaren'de oldukça iyiydi. Ben Mercedes'in o zamandan daha iyi olduğunu düşünüyorum"
    Şampanyanın tamamını mı içmiş ?

  6. Pardon da Merco ya yalakalık yapmak için seni şampiyon yapan o güzelim,yakışıklı,performans olarak W04 den kat kat iyi olan Mp4-23 le hiç kıyaslamaya kalkma lütfen.

  7. Mücadelede Ferrari'nin adı geçmiyor haliyle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir