Lotus: "Raikkonen'in Şampiyonluk Şansı Bir Hayalden İbaret Değil"

yazar:

kategori:

Monako, Kanada ve Britanya GP’lerinde sorun yaşadıktan sonra Raikkonen son iki yarışta ikinci bitirmişti.

Fin pilot şu an şampiyona lideri Sebastian Vettel’in sadece 38 puan gerisinde.

Takım patronu Eric Boullier düzenli iyi sonuçlarla Red Bull’u yenmelerinin bir rüyadan ibaret olmadığından emin.

“Rekabette olmamız en önemli şey. Bazı pistlerde biraz zorlanabiliriz, ancak her haftasonu podyum için savaşacağımızdan eminim. Bu markalar şampiyonası için de çok iyi.”

“Raikkonen’e ihtiyacı olan desteği verirsek her haftasonuna Red Bull’u yenmek için çıkabiliriz. Bu bir rüya gibi görünebilir ancak Macaristan’da bunu yaptık.”

Boullier önümüzdeki iki yarış olan Belçika ve İtalya’daki performansları konusunda iyimser.

“Spa’da iyi olmalıyız. Monza ise her zaman farklıdır, çünkü düşük yere basma pakedi gerektiriyor. Belki bir şekilde iyi bir yarış çıkarabiliriz. Çünkü düşük yere basma paketi lastikler üzerinde daha çok etkili ve aracımızın tasarımından yararlanabiliriz.”


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Düzlük hızı berbat ama buda Renault motorundan kaynaklanan birşey ama RBR'ninde düzlük hızı berbat ama onlar virajlarla ve çekişle kapatıyorlar aslında bizim çekişimizde iyi ama RBR kadar iyi değil diye düşünüyorum Kimi sıralamalarda temiz ve ilk 2 çizgide yer bulursa çok iyi olur önü açıkken Lotus çok hızlı birde lastik avantajıyla kazanabiliriz neden olmasın 🙂

  2. belli olmaz. birincilik olmasada bir podyum bekliyorum.kimi veya gro dan.

  3. Spa ve Monzada bu kadar rekabetci olacamızı düşünmüyorum düzlük hızı zaten berbat çekişde iyi değil zorlanıcaz podyuma çıkarsak süper olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir