Sam Michael, Belçika GP'si İçin Tahminde Bulunamıyor

yazar:

kategori:

Button Macaristan GP’sini uzun süre ön tarafta götürmüş iki pit stop stratejisiyle beraber 7. sırada bitiş çizgisine ulaşmıştı. Perez ise aynı stratejiyle 9. sırada kalmıştı.

Sam Michael Mclaren’in ileriye doğru bir adım atmasına rağmen Belçika GP’sinde nerede olacaklarını bilmediğini söyledi.

“Macaristan GP’si oldukça iyiydi. İki pit stop stratejimiz bunda büyük bir rol oynuyor. Stratejiler bazı noktalarda işe yaramayabiliyor. Eğer pit stop çıkışlarında trafiğe yakalanırsanız aracınız daha çok ısınmaya ve lastikleri daha çabuk harcamaya başlar. Bunun sonucunda stratejiniz berbat olur. Biz mümkün olan en az pit stop ve lastik kullanımıyla yarışı tamamlamayı başardık”

“Olumlu işaretler var. Yinede yedincilik ve dokuzunculuk bizim için iyi bir sonuç gibi görünmüyor. Elimizden geleni yapıyoruz ancak hala istediğimiz konumda değiliz. Lider grubu olabildiğince hızlı şekilde yakalamaya çalışıyoruz”

“Önümüzdeki yarışlar için artık daha olumluyuz. Belçika için tahminde bulunmak istemiyorum ancak şunu söyleyebilirim ki henüz istediğimiz yerde değiliz. Tabi ki çalışmaya devam edeceğiz”


Yorumlar

  1. Newey'in tek sevdası paradır. Mclaren'de 4 milyon alırken 10 milyon teklif edilince hemen gitmişti.

  2. Sen mi aldın Mclaren'e?

  3. Dedikodu gazetesinden sızan habere göre Adrian newey en geç 2014 sezon sonu başlamak üzere mclarenle anlaşmış. Red Bull ortamından sıkılan Newey'in yeniden kara sevdası mclarene gitmesi uzak ihtimal değil. Bu durum bu sene ekim ayındada açıklanabilir. Newey mclarene Hondayla birlikte gelirse yine bir ferrari-mclaren kapışması izleyebiliriz önümüzdeki yıllarda. Red Bull da başarıya doyan newey artık yeni yollara, yeni ufuklara yelken açmak istiyor. Hornerda red bulldan sıkılmış. benim şahsi tahminim ferrari'nin eski adamı allisonu almasından sonra, mclarende eski adamı neweyi alacak. Newey son derece disiplinli ve takımına sadık olduğu için sezon içinde böyle söylentilere mahal verip red bullun olumsuz etkilenmesini istemiyor ama bu iş %80 tamam. Mclarenci arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    hep martinin suçu. 😀

  5. McLarene ne faydası dokunduki yaşlandıralım adamı 😀

  6. Aynen katiliyorum 🙂

  7. Abi koskoca Mclaren'e bak, 7.lik ve 9. luga seviniyorlar, ahhh ah James Allison'u kacirmayacaktiniz, asrin hatasini yaptiniz..

    Bu arada Hamilton amma sansli adammis, tam zamaninda kacmis 🙂

  8. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Mclaren yaşlandırmış bu adamı.Williams da böyle degildi 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir