Wolff: "Lewis'in Özel Yetenekleri Var"

yazar:

kategori:

Mercedes’in Macaristan GP’sinde çok da hızlı olması beklenmiyordu. Buna karşılık Hamilton hem sıralama turlarını, hemde yarışı ilk sırada tamamlayarak bu seneki ilk galibiyetini almış oldu.

Bu galibiyetin ardından Hamilton’a birçok kişiden övgüler gelmişti. İngiliz pilota bir övgü de Toto Wolff’dan geldi.

“Havanın sıcak olacağını biliyorduk. Bu yüzden aracımıza en uygun ayarı bulmamız gerekiyordu. Takım cuma günü bu konu üzerinde çok çalıştı”

“Lewis harika bir sürüş gerçekleştirdi. Ben Lewis’in becerilerine gerçekten çok şaşırıyorum. Onun özel yetenekleri var. Atakları gerçekten harika. Bu galibiyet tüm takımın çalışması sonucu oldu”

“Ben genel olarak hızlı olduğumuzu düşünüyorum. Pazar günü yaşadığımız bazı sorunları hallettik. Yine de sorunlar yaşayabileceğimizi unutmamamız gerekiyor”

“Yeni lastikleri ilk kez bu cuma günü test ettik. Herşeyi bir araya getirmiş gibi görünüyoruz. Ancak bu bize Spa ve Monza için yardımcı olmaz. Daha çok çalışıp oralarda da hızlı olmaya devam etmemiz gerekir”


Yorumlar

  1. Hamilton nadir gözü kara pilotlardan birisi. Atak yaparken çok risk alıyor, bunun da faydasını görüyor. Kaza yapmazsa tabi 🙂

  2. Şu aşk hayatını da bir düzene soksada kendisini sevenleride rahat etse,evlen bari şu hatunla da zırt pırt liseliler gibi ayrılıp barışmayın

  3. Çok sevmem ama hakkını teslim etmek lazım belkide grideki en yetenekli pilot.

  4. Eray Parlak avatarı

    Hokus pokusla Fazladan bir set kullanılmamış lastik çıkarıyor cebinden.. 🙂

  5. Spa ve Monza da favoriler bence.

  6. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    2.Şampiyonlugu bekliyoruz hamilton 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir