Schumacher Red Bull'a Gider mi?

yazar:

kategori:

Michael Schumacher 2010 yılında pistlere geri dönmüş ancak Mercedes’in hızlı bir otomobil verememesinin ardından geçtiğimiz sezon Formula 1’den yeniden emekli olmaya karar vermişti.

Ancak Auto Motor und Sport dergisi Schumacher’in Red Bull’a gidebileceğini yazdı. Dergiye göre Red Bull Schumacher-Vettel ikilisiyle rüya bir takım kurabilir.

Bu haber söylenti mi yoksa gerçekten girişimler oldu mu bilinmiyor. Bu konuda henüz bir açıklama gelmedi.

Alonso’nun da dediği gibi “Yaz tatilinde her türlü habere” hazırlıklı olmak gerekiyor.


Yorumlar

“Schumacher Red Bull'a Gider mi?” için 61 yanıt

  1. SHUMİ 2012 ROC YARIŞLARINDA BİLE EN İYİ DERECEYİ ELDE ETTİ. 1.15 Lik derecesi vardı yanılmıyorsam. en yakın rakibine 3 mü 5 saniye mi fark atmıştı.Tam hatırlayan var ise yazsın lütfen:) Netten bakamıcam.Haber baya bir heyacanlandırdı beni.
    Yaşlansa da TEKNİK BAKİDİR sözümün hala doğru olduğunu görmek güzel be. 50, 60 demicez adamımı hala pistte isticez. Yeterki yarışsın efsanem

  2. Anam yavrum güzelim ben bu haberi vereni yerim yerim. F1 İZLEMEYE YEMİNLE Bİ DAHA BAŞLARIM. HEM DE EN FANATİK OLURUM:))).

  3. şunuda eklemek gerekir bunca şey söyledikten sonra o günle ilgili;)

    http://www.youtube.com/watch?v=3r1QDVymv-8

  4. ABC ABCOGLU avatarı

    (bkz:okumadım kardeş durumumuz yoktu)

  5. şu pis yedili de ayşegül aldinç in harika canlandırdığı çılgın müdüre varya arada bakmış olsanız bile görmüşsünüzdür. şaşırınca bir repliği var '' NEE!! '' böyle kalın bi sesle yapıyo manyak şeker duruyo kadında:) o sahnedeki gibi oldum ilk gördüğümde haberi:)
    bi kardeş yazmış nabız 185 diye hani:) vallahi benimde bi 110-120 ye çıktı desem yalan olmaz ilk gördüğümde:)schumiciler hep aynı teldeniz bu tip konularda o yüzden bu kısmı keselim artık biz bizi biliriz zira.eminim gerçek schumacher fanlarının yürekleri ağızlarına gelmiştir benim gibi bi ancıkta olsa:)
    bencede dönmez abicim. zira giderken çok atıp tuttu enerjim bitti vs. diye. e tüm dünyadaki bi önyargıda var bu adamın yaşıyla ilgili malum.oda bu tip tartışmaların içine hiç girmedi gördüğümüz kadarıyla hep ''doğrudur öyledir'' diyip konuşulanlara hak verip çekildi köşesine konuyu uzatmamak için.gerçi schumi böyle konuşup çark ettimi daha önce?? evet etti ne mutluki:)) abi eyvallah yaş 44 eyvallah rakipler genç,dinamik. ama buda schumacher kardeşim ya! ''kırmızı şeytan'' daki gibi bir seri olur vs. diye bi iddiam yok tabiki o kadar yıl yarışamaz artık, ama kalıbımı basarım abicim.kafaya güreşecek bi araçla en az 2 yıl daha şampiyonluk savaşı verebilir bu adam!! ben 13. senemi doldurdum schumi takibinde, öyleki askerde dolabımın içinde ailemin resmi değil schumacher posteri asılıydı benim.eminim daha uzun takipçileride var burada. kardeşim bunca yıldır bildiğimiz bi gerçek nedir bu f1 de? bir pilotun kondisyonunu kabiliyetini motivasyonunu en çok sorgulayan pist hangisidir ya?? bu adam ölmüş bitmiş yaşlanmış dedikleri bir sırada kalktı o pistte altındaki '' başa güreşemeyecek araçla '' pole derecesine imza attı! hepimiz şahit olduk.burdan izlemiştim yanılmıyorsam o günü. kamera pitten sipikerlere dönünce damon hill elinde mikrofon, bi duraksayıp ''43 yaşında monacoda pole! gerçekten inanılmaz!'' demişti. demem o ki arkadaşlar.schumacher e inanan sağlam bi takım olsun yanında, altındada istikrarlı mücadeleci sıkı bir araç, sallamıyorum bak öyle ölene kadar falan diye, ama en az 2 yıl diyorum ben. en az 2 yıl daha tozunu attırır pistlerin. ama maalesef baştada söylediğim gibi (inşallah yanılırım ve yanılırız ki) bencede dönmeyecek:(

  6. Bu haberin gerçekliğine bir Schumi fanı olarak inanmak istiyorum ama diğer taraftan fiziksel gerçeklikleri de görmezden gelmemek gerekir diye düşünüyorum. 1. si 2. ve son kez bırakmış olan bir adamın, "artık ailemle ilgilenmek istiyorum" diyen bir adamın, "enerjim kalmamıştı" diyen bir adamın hem de 44 yaşına girecek bir adamın, bu kişi Schumi olsa bile, döneceğine ihtimal vermiyorum. Bunun yanında sadece şampiyon olduğunda kendini başarılı sayan Schumi'nin bu yaşta Vettel ile mücadele etme fiziksel yeterliliğine sahip olabileceğinden kuşkuluyum… İşin bir de Red Bull tarafı var tabi ki…

  7. Bu transfer dedikoduları öyle bir hal aldı ki yakında Prost geri dönüyor haberleri çıkarsa şaşırmam :)) Schumacher zaten geri dönecek olsa bırakmazdı. Yaş geldi 44'e. Seneye olacak 45. Fiziksel anlamda her yıl geriye gidişle sporun bu ağır yükünün kaldırılması çok ama çok zor. Onun için Schumacher iddialarını ben çok saçma buluyorum.

    Ama Raikkonen boşta. Alonso belli etmese de Ferrari'nin bulunduğu noktadan mutlu değil. Onun için bu yıl oldukça ilginç transfer haberleri duymaya devam edeceğiz bence. Aşağıda Abdullah, Hamilton'ın babası Montezemelo ile görüşmüş yazmış. Yani aptal sezon, sezon sonuna kadar devam edecek muhtemelen.

  8. Bu adamı biri durdursun 🙂

  9. nickim çıkmamış ben jet man.diyorsunuzmu schumi vetteli yer ? asıl mesele bu farkındamısınız herkes sizden cevap bekliyor sonuca dair (bu birliktelik olsada olmasda) jet man gördüğünü yazar babasının oğlu olsada saptırma vs aramayın.veliahtmı veliahtsa kralı geçermi ?

  10. heyecanlandırmayın ama 🙂

  11. hayır gitmez.schumi ferrari kariyerinden sonra alman milli takımında yarıştı.bunu kabul etti.ha zorlayarak ite kaka.schumi zamanında mgp zafer kazandı ama oda rosbeergle şansla yada başka bir şey deyin.schumi yaşlandı.bunu kabullenelim.50 yaşına kadar yarışamaz ya.yarışsda geri planda kalması normal.ama.size göre öyle ama schumi geri planda kalamayacak kadar iyi bir pilotdur.kendiside bunu kabullenmez.rahat bırakın o kendi devrini yaşadı coştu coşturdu.bırakın emekli olsun yeter her şeyi tadında bırakmak en güzeli

  12. Biraz öyle olmuş

  13. Metin Mete'nin yazdığına göre de Kimi Ferrari ile anlaşmış, yakın çevresinden sızan haberler bu yöndeymiş. Kısacası ya Alonso'nun Redbull'a gitmesi gibi bir şey göreceğiz ya da Schumi gerçekten Redbull koltuğu için büyük aday. İki senedir Vergne'e geçilen Ricciardo'nun Redbull'da bir koltuğa oturması bana nedense pek mantıklı gelmiyor

  14. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Schumacher böyle bişey yaparsa ki beklerim ondan böyle bir süpriz valla mükemmel olur yeminle çıldırırız valla yıkılır site haberiniz olsun :))))

  15. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    "Michael Schumacher, gelecek yıl Red Bull'da Sebastian Vettel'in takım arkadaşı olabilir!" Erbatur Ergenekon yazmış arkadaşlar.

    Schumacher taraftarları olarak heyecanlanma vakti. Geri dönmezse Schumacher, bu son heyecanlanmamız olacak F1'de..

  16. hepimizin ortak görüşü: "geri dönse müthiş olur ama dönmez"

  17. Yakup ERCAN avatarı

    Flash flash flash
    Mahmut Tuncer cendermeli pit ekibiyle ferraride.

  18. Bu adamı pistlerde görmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam o duyguyu. Ancak ufak bir ihtimal bile vermiyorum geri döneceğine. Olsa müthiş olur tabii ama olmaz. 🙁

    Şöyle düşündüm de Raikkonen Ferrari'ye Schumi RedBull'a böyle bir senaryoyu görmek çoğumuzu sevindirir bence. Alonso için düşünmedim bir şeyler. Neyse o da koltuk bulur elbet 😀

  19. Bu olursa Alman takımı gibi görünmeye çalışmış Mercedes'in havası biter 🙂

    Schumacher'in döndüğünde de çok da kötü olmadığını anladık da arada "Araç içinde çok rahat olduğundan" mıdır nedir direksiyonda uyuyup kazalar yapıyordu. Onlar da olmasaydı zaten Monako'daki polünü de değerlendirebilirdi ve bu yıl da takımlarda tercih sebebi olabilirdi.

  20. komik değil:(

  21. Allahtan Senna kaçtı kurtardı kendini 🙂

  22. Eray Parlak avatarı

    Keşke be keşke geri dönse çok buruk kaldık gidişinde be Şumi 🙁

  23. En son sponsor destekli Nihat Doğan Caterham'da haberi çıkacak, ben onu bekliyorum.. :))

  24. Şütfen 3 sene daha çok şey istemiyoruz, kaldığımız yerden devam edelim. Hatta pol istemiyoruz.
    92-93-94…100 yapalım sonra 8. şampiyonluk olsun hepberaber bikez daha zıplayalım sonra söz rahat bırakacağız.
    Doyamadık napalım ya 🙁

  25. Nabzım şuanda 185 atıyor :))

  26. Arkadaş Redbull da pilot piyasasını kızıştırıp raikkoneni daha ucuza getircem derken b*kunu çıkardı ama yaa:) Yani dedikodusu bile trf1 de deprem etkisi oluşturur bu haberin,site çöker,yapmasınlar böyle şeyler:)

  27. Dinamizm de buradaki herkesi gömer. 🙂
    Adam Monaco da pol alıyorsa, SPA da gençleri inletiyorsa ihtiyarlamamıştır. Hatta tecrübesiz gençleri de gömer, gömdü de zaten. 🙂
    Yani milletin söylediği gibi değildir illa ki yaşın getirdikleri, götürdükleri var bu adamlar zaten bu araçları çay içme rahatlığında sürüyor. Arada büyük yudum alıp elbet ağız yakılacak. 🙂

  28. Schumacher'in Mercedes hakkında açıklamalarının ardından böyle bir haberin çıkması ? Takımın böyle kazanan araç yapacağını bilse, üstü kapalı olarak devam edebileceğini söyledi.

    Neden olmasın? Dalga geçmişsiniz de, Red Bull' teklif götürürse, Schumacher geri çevirmez. O her zaman yarışmak zorunda. İçinde durduramadığı, kontrol edemediği dürtüleri bile baş başa.

  29. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Schumacher'e illa Red Bull'u satın aldırtacaksınız yani 🙂

  30. Aman abi aman Montoya sert adamdır.Severim ama anlaşamazlar. 😀
    Şimdi kaza yaparlar felan Vettel gene ''Hıyar'' der.Bence böyle iyi. 😀

  31. Ne güzel söyledin be.

  32. Montoya geri gelsin Vettele takım arkadaşı olsun 🙂

  33. O degilde tarihin aptal sezonlari arasinda en aptali bu sezonu haberide bu oldu

  34. 😀 O zaman kaale almaya gerek yok o kuruluşu. 🙂

  35. güney ateş avatarı

    fenerbahçe pele'yi alıyormuş. pele fenerbahçe'de ne yaparsa schumacher de redbull'da onu yapar.

  36. Burcu Çetinkaya Force India ile görüşüyormuş.

  37. oğulcan bulut avatarı
    oğulcan bulut

    redbullun adı bi benimle anılmadı , bana boşuna gelmesinler seneye staj var 🙂

  38. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Raikkonen'in Redbull'a gitmesinden daha çok isterim bunu. Açık ve net. Schumi geri dönsün ama iyi bir araçla.

  39. Hocam Auto Motor und Sport dergisi maşallah bizdeki Fanatik, Fotomaç falan gibi. Her yaz Ronaldo'yu Messi'yi bizim takımlara transfer ettirir ya bizimkiler, bunlar da o misal. Geçen senelerden de hatırlıyorum bazı isabetsiz haberlerini

  40. Yanlış anlaşılmasın Schumacher'i seviyorum tepkim yabancı kuruluşa.

  41. Dünya medyası neden böyle aptal aptal haberler yapar anlamam.

  42. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Altta ben demiştim .Sırada lewis var diye . 😀

  43. Hamilton'un babası Anthony Hamilton, Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo ile İtalya'da bir restoranda görüntülenmişler. Bunu haber yapmaya artık elim varmıyor. Aptal sezonun içine ettiler 😀

  44. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Herhalde 2.Pilot Açıklanana Kadar Ne Kadar Pilot Varsa Hepsiyle İlgili Haber Çıkacak.

    Narain Reyiz RedBull Haberide Yazsın Biri. 🙂

  45. alman koalisyonu alman ortaklığı . bir vettel yetiyor zaten schumi gelirse gerisini siz düşünün artık

  46. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Senin gibi insanların yorumlarını okumaktan zevk alıyorum. Umarım bundan bizi mahrum etmezsin. Teşekkür ederim 🙂

  47. keşke gitse . schumi,nin aracı yolda kalmasın . her aracı dereceye sokar

  48. Haklısın, en son sanırım Schumi son kez yarıştığında yazmıştım. 2006 da da aynısı olmuş, heyecanımı yitirip sadece yarışları takip eder olmuştum. Kendimi Ankara'daki karting pistlerine verdim anlayacağın:) Aklıma gelmişken az önce bu haberin üzerine "Sempatik Efsane"yi okudum. Harika olmuş. Emeğine sağlık…

  49. Süper olur. RedMacherBull. Keşke dönse hatta 100 bininci kez yazıyorum ''yaşadığı sürece yarışsa'' keşke.

  50. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    oha oha oha

  51. Haberin altına bir yorum yazmıştım uzundu hafiften, mobilden gönderince bazen göndermiyor silindi gitti yorum. Artık gelecek yazımızda bahsedeceğiz burdaki heyecanımızdan 🙂

  52. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    Schumi o kadar bahtsız ki Redbullla dönerse Redbull ilk 10 a giremez:)

  53. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Haberciler ne yazacağını şaşırmış gibi görünüyor. Bu haber için sevinsem mi yoksa geri dönmeyeceğini bildiğim için üzülsem mi bilemedim. Ancak bildiğim tek birşey var oda yaşayan efsaneyi tekrar pistlerde görmek istediğim

  54. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Seni yorum yazarken görmeyeli bayağı olmuştu 🙂 Özlettin kendini. Birde ben bu haberi görünce ne kadar heyecanlandım sen düşün 🙂

  55. Adam anasından doğdu doğalı yarışıyor 😀 😀 gün yüzü görmedi garibann

  56. Vay Be Adamın hayatı F1 için adanmış İnşallah F1 de ölümü gelmez yarış yarış 😀 kalp bu tık der durur senna gibi gitmsin adam sonra bırakın adamı yarışmış yarışacağı kadar biraz rahat etsin

  57. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Sırada Lewis var 😀

  58. Bunu Michael'ın tekrar emekliliğinde Redbull'un koltuğu boşalacağı için düşünmüştüm. Redbull'un böyle bir girişimde bulunabileceğine kuvvetle ihtimal vermiştim ancak bu konuda ki düşünceleri söndüren Michael'ın sözleri ve hareketleri oldu. Kabul edebilecekse yeni gençlerden çok daha iyi bir ihtimal.
    Schumacher'in gevşek hayatı terk edip, yenilmeyi defalarca hıfzettiğinden geri dönüşü herkes için iyi olur, nefret edenler için dahi. Ne kadar fazla şampiyon pilot yer alırsa denk güçlerde olamasalar bile herkes kazanır. Kazan kazan formulü. Gençler kadar yaşlılarında devam etmesini dilerim bu seride hele ki bu isim Schumacher ise dünyada ciddi bir kitleye sahip. Severleri de yenilmeyi öğrendi nede olsa 😛 şaka tabi.
    Vettel'in yanına genç bir isim olmaz. Takım üzerine belirli isimlerin geçmesi boşa değil. Kimi olabilir, Fernando zor ama yönetme becerilebilirse çok iyi olabilir, Lewis olmaz ve Button çok çok iyi olurdu.
    Schumacher aslında istese gridde mutlaka yer bulurdu kendisine küçük takımları geçtik büyüklerin önünde dahi müthiş bir olanak. Fakat belirli bir gelir düzeyi, satma başarısı olduğundan Schumacher'in maaşını herkesin ödemesi zor. Döndü zirvede bir gelir elde etti ancak bir o kadar da kazandırmıştır. Genç yaşlı arkasında kimler olursa olsun Schumacher den daha fazla kimse kazandıramaz.

    Birçok şey daha yazmıştım ancak internetin azizliğine uğruyoruz 2 tane yorumum halen gitmedi. 🙁 tekrar yazmayla uğraşamadım.

  59. Melih Çakmaklı avatarı
    Melih Çakmaklı

    İşte bu olursa Red Bull'u takımlarda yenebilecek kimseyi düşünemiyorum,Schumi Vettel mücadelesi ise harika olur.Umarım gerçekleşir.Özledik efsaneyi..

  60. Vay arkadas cok kirildim valla, bi benim ismim gecmedi Redbull`la :((

  61. Yahu Kemalciğim yapmayın böyle, heyecanlanıyoruz birden başlığı görünce:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir