Vergne: "Ricciardo Seçilince Üzüldüm Ancak Toro Rosso'da Kalacağım İçin Mutluyum"

yazar:

kategori:

Gelecek sene Webber’in yerine geçmesi beklenen isimlerden birisi Ricciardo. Red Bull bu kapsamda Ricciardo’nun Silverstone’daki testlere katılmasına karar vermişti.

Vergne “İlk başta benim yerime onun seçilmesinden dolayı biraz üzüldüm ve bu normal bir tepki. Ancak ardından Red Bull’un liderleri bana durumu açıkladılar. Daniel’in Formula 1’de deneyimi benden fazla bu yüzden mantıklı olarak o seçildi.”

“Red Bull Racing’in yönetimi ile uzun görüşmemiz oldu ve şu anda her şey daha açık. Benim hakkımda neler düşündüklerini anlamak için haberleri okumam gerekmiyor.” 

“Gelecek sene Toro Rosso’da kalırsam mutlu olurum. Yeni teknik kurallar ve Renault motoru ile ilginç mücadele olacak.”

“Diğer taraftan Mark’ın koltuğunun zihnimin bir tarafında olmadığını söylersem yalan söylemiş olurum. Hâlâ şansım var ve bunun için zorlayacağım.” dedi.


Yorumlar

  1. Rıccıardo da buemı gıbı unutulur rb da…Aslında rıccıado yerıne algersuarı gelse cokguzel bı stratejı ve pılotlar arasında cekısme olurdu….

  2. İstediği kadar daha tecrübeli diyin, daha tecrübeli olması bir şey değiştirmiyor, 2 senedir Vergne'e yenilen bir Ricciardo var, hem de Vergne'in bu sene yaşadığı tüm şanssızlıklara rağmen. Adam Vergne'in kaç sıra önünde başlıyor yarışa, yarış bitince bakıyorsunuz Vergne'in gerisinde bitirmiş. Puan tablosuna bakıyorsunuz Vergne önde. Ricciardo'nun sıralama performansı iyi evet, ama puanlar yarışta veriliyor. Yazık adamcağız da diyememiş ki ben Ricciardo'dan iyiyim diye, dese bir şey değiştirmeyecek üstüne üstlük Toro Rosso koltuğundan da olacak seneye

  3. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Sen dogru yoldasın 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir