İngiltere GP – Cuma Sonrası BMW Sauber

yazar:

kategori:

Robert Kubica – 11.: "Bugün rapor edecek özel bir şey olmadı. Her şey planlandığı gibiydi, normal bir cuma oldu. Şimdi, yarın hava durumunun nasıl olacağını göreceğiz ve aracı geliştirerek için daha fazla ne yapabileceğimize bakacağız. Silverstone’da her zaman olduğu gibi, aracın dengesi hava durumuyyla değişebiliyor, özellikle de rüzgarla. Burada yağmurda hiç sürmedim. Ama yağmur olsun ya da olmasın benim için fark etmez."

Nick Heidfeld – 13.: "Henüz mutlu değilim. Geçen haftaki testlerde aracın dengesi daha iyiydi. Sanırım şu anda daha kuvvetli bir rüzgar olduğu için böyle, bu da rüzgarın aracın dengesini her turda değiştirmesine neden oluyor. Yumuşak olan lastiklerle zorlanıyorum. Benim için bir turda bitiyorlar."

Willy Rampf: "Robert ikinci seanstaki ilk turunda arka süspansiyon problemi yaşadı ve bu bazı ayarlar konusunda biraz zamana mâl oldu. Bununla beraber her iki araçla da planlanan programı tamamladık ve yarış hazırlığı kapsamında uzun sürüşler gerçekleştirdik. Şimdi yarın için geliştirebileceklerimizi görmek adına verileri analiz etmliyiz."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir