İngiltere GP – Cuma Sonrası Williams

yazar:

kategori:

Nico Rosberg – 5.: "Bugünden sonra, geçeb hafta burada çok verimli bir tst geçirdiğimizi kesinlikle söyleyebiliriz. Serbest antrenmanlarda asıl hedefimiz lastikleri karşılaştırmaktı ve bundan olumlu sonuçlar elde etmiş gibi görünüyoruz. Perfromans seviyesine bakıldığında Magny-Cours’da olduğumuzdan bir adım önde olmalıyız ama gerçekten bekleyip göreceğiz."

Kazuki Nakajima – 9.: "Kazadan öncesine kadar çok iyiydi. Arkayı kaybettim ve 12. virajın çıkışında spin attım. böyle bir hata yapmak can sıkıcıydı çünkü çok önemli zmanlar kaybettik. Ondan önce iyi turlar atıyorduk ve yarın için işler yolundaydu. Bu yüzden takımdan özür diliyorum. Şimdi kafamı önüme eymeyeceğim ve sıralamalara bakacağım."

Sam Michael: "Lastikler üzerinde normal kontrollerimizi yaptık ve aynı zamanda ayarlar üzerinde çalıştık. Araçlarda herhangi bir mekanik sorun yaşamadık ancak ne yazık ki Kazuki ikinci seansta bir kaza yaşadı ve zaman kaybetti. Şimdi, yarın sıralamalara hazır olmak için gece boyunca biraz çalışmalıyız."

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir