Moskova'da Vladimir Putin'in Karıştırdığı Sıralamalarda Pole Rockenfeller'in Oldu

yazar:

kategori:

DTM’de sıralamalar 4 seans üzerinden gerçekleştiriliyor. Ancak bugünkü sıralama seansı 3. seansın sonunda sonlandırıldı ve sıralamala sonucu 3. seansa göre belirlendi. Sıralamaların son seansının iptal edilmesinin gerekçesi ise oldukça tuhaftı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in  özel uçağı ile o bölgeden geçecek olması nedeniyle hava sahası 2 saat uçuşlara kapatıldı. Bu sebeple sağlık helikopteri havalanamadı ve organizatörler son sıralama seansını iptal etmek zorunda kaldılar.

Böylece 3. seansta en hızlı olan Rockenfeller pole pozisyonunun sahibi oldu ve Rockenfeller bu sene 2. kez ilk sıradan yarışa başlayacak.

Son seansa kalan diğer isimler Mattias Ekstrom, Augusto Farfus ve Bruno Spengler oldular. Bu üç isim gridde Rockenfeller’in arkasında yer alacaklar.


Yorumlar

“Moskova'da Vladimir Putin'in Karıştırdığı Sıralamalarda Pole Rockenfeller'in Oldu” için 4 yanıt

  1. Bu spor Bahreyn de bile daha iyi bir muamele görebilirdi

  2. Başlığı görünce cadde pistine Putin'in konvoyu girdi zannettim.Uçaksa sorun yok 🙂

  3. Ben moskovada yasıyorum .Bu adam burda Kral gıbı ucacaksa ucak seferlerı ertelenır ..Yola cıkacaksa yollar kapanır pesınden en az 100 arac dolanıyor ve hepsı aynı araclar hangısınde olduguda bellı dıl.. bu olayada pek sasırmadım yanı

  4. 🙂 Putin de bizimki gibiymiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir