Lotus'un Hedefi Şampiyonada İkincilik

yazar:

kategori:

2012 yılında sezonu Red Bull, Ferrari ve Mercedes’in ardından dördüncü sırada tamamlayan takımın sezon başında bu sezon için hedefi üçüncülüktü. Takım şu anda Mercedes’in 25 puan gerisinde dördüncü sırada yer alıyor olsa da Boullier bu sefe hedeflerini ikincilik olarak yükselttiklerini söylüyor.

“Biz, Ferrari ve Mercedes arasındaki mücadele çok yakın. Şu noktada hedeflerimize ulaşmamızı kolaylaştırması için biraz daha yukarısını hedeflememiz gerekiyor. Bu nedenle ikinciliğin daha yii bir hedef olduğunu düşünüyorum. bunu elde edebilmek için çok daha fazla zorlayacağız.”

“Enston’da çok istekli bir ekibimiz var. Sezon sonunda ilk üçünde yer alammız mümkün. bu da takımdaki herkes için harika bir başarı olur. Son dokuz yarışa büyük umutlarla gidiyoruz.”

Lotus son iki yarışta diğer takımlardan daha fazla puan topladı. Kimi Raikkonen pilotlar klasmanında ikinci sırada yer alıyor.

 


Yorumlar

  1. bunun için grosjean'ın da istikrarlı puanlar alması gerekiyor. sadece kimi ile olacak iş değil.
    red bull ve mercedes her iki pilotla da iyi puanlar alabiliyor. ama ferrari ve lotus bu açıdan onlara göre biraz geride gibi.

  2. Pıfff!!

    Hayaller de güzeldir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir