İngiltere GP – Cuma Sonrası Renault

yazar:

kategori:

Fernando Alonso – 15.: "Sabah yaşadığım ve bana biraz zaman kaybettiren problemin dışında normal bir gündü. Mekanikerlerim aracı onarmak için harika bir iç şıkardı ve öğleden sonra programa devam edebildim. Lastikleri değerlendirmeye ve geçen hafta elde ettiğimiz verilere göre ayarları yapmaya konsantre oldum. Yarın son antrenman seansında elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Şu anda doğru yolda ilerliyoruz."

Nelson Piquet – 18.: "Birçok tur attım ve programımı tamamladım. Bu yüzden günüm iyiydi. İlk günü elimizde birçok bilgiyle tamamladık. Bugünkü zamanlarımız çok fazla kayda değer olmasa da öncelik programı tamamlamaktı ve biz bunu yaptık. Genel olarak, haftasonu için iyimserim."

Pat Symonds: "Geçtiğimiz günlerde burada test yapmamızın ardından, incelemelerin hangi alanlarda olacağının ve nerelerin tamamlanmasının gerektiğinin farkındaydık ve şimdi rakiplerimizin zamanlarına bakarsak, onlar da aynı durumda görünüyorlar. Biz yarış hazırlığına odaklandık ve aracın dengesi cuma gün için normaldi."

 

 


Yorumlar

  1. nelsonun yeni kaskı daha gzl olmus eskı turuncu berbattı bu bıraz kırmızıya kayıyo kubicanınkı gıbı bu daha guzel olmuss

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir