İngiltere GP – Cuma Sonrası McLaren

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen – 1inci: "Neredeyse hemen iyi bir denge bulmuş gibiydik ve her iki seansta da pistin bizim lehimize gelmesini bekledik. Buradaki hüner, yüksek ve düşük hızlı virajlar arasında ayarın dengesindeydi ve bunu başarmaya yaklaştığımızı hissediyorum. Cuma günü öğleden sonrasında en hızlı olmakla yetinmemeliyiz. Pazar günü için iyi bir temele sahibiz."

Lewis Hamilton – 3üncü: "Bu sabah erkenden bir çok taraftarı pistte görmek güzeldi. Geçen hafta burada test yapmış olmamıza rağmen bugün pist oldukça farklıydı. 8. virajda bir sürelik çimli anlarıma rağmen aracın dengesinin çok iyi olduğunu hissettim. Öğleden sornaya girerken araç, artar bir şekilde istikrarlıydı ve önümüzdeki hafta sonu için iyi bir referansa sahip olduğumuzu hissediyorum"

Ron Dennis: "Britanya GP, Woking ve Brixworth’da sıkı çalışan bütün insanlar için ev sahibi olunan yarış ve aslında Vodafone McLaren Mercedes’teki herkes için özellikle önemli bir etkinlik. Bugünkü antrenman perforrmansları cesaret verici ve hiç bir pilotumuz herhangi bir büyük sorunla karşılaşmadı. Ama yine de tamamlanacak hâlâ çok işin olduğunun ve hafta sonunun geri kalanında yağmurlu hava tehdidinin olduğunun farkındayız"

Norbert Haug: "Heikki ve Lewis tarafından elde edilen iyi ve istikrarlı tur sürelerinin olduğu verimli bir gün Bununla birlikte yarın ve Pazar günü için hava, aşırı yağmur olarak tahmin ediliyor. Bu nedenle bugün bulunanların yardımı sınırlı olacak"


Yorumlar

  1. ahmet özkan avatarı

    nazar değmesin ne diyim

  2. TRF1 iyi iş çıkarmış kolay değil tabi çeviri işi haberi bulcan çevircen…. 😀

  3. valla ya bu ne coştular 😀

  4. az haber çevirin ya okumaya yetişemiyoruz 😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir