Vergne, Ricciardo'dan Daha İyi Bir Performans Sergilediğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Red Bull ile ismi anılan Ricciardo’nun sezonun ilk yarısında Vergne’den daha iyi bir performans sergilediği düşünülüyordu.

Vergne ise kendisinin daha iyi performans sergilediğini düşünüyor.

“Red Bull şampiyonluk için yarışan ve her yarış düzenli olarak puan alan bir pilotu takımda görmek ister”

“İkimizinde bitirdiği yarışlara bakarsanız benim Ricciardo’nun önünde olduğumu görebilirsiniz. Birçok kez yarış dışı kalmama rağmen puan anlamında Ricciardo’nun önündeyim”

“Buna rağmen etrafta Ricciardo’nun benden daha hızlı ve tutarlı olduğu konuşuluyor. Kendi hatamdan dolayı sadece bir kez yarış dışı kaldım. Ancak bitirdiğim yarışlara bakarsanız Ricciardo’nun önünde olduğumu görebilirsiniz”

Fransız pilot Red Bull’un karar verme sürecinin karmaşık olduğunu kabul etti.

“Ben veya Ricciardo gibi genç sürücüleri takıma almanın riskli olabileceği söyleniyor, Red Bull’un bu konuda karar vermesi gerçekten zor. Bu süreç göründüğünden daha zor”

 

 


Yorumlar

  1. tam ben yazacaktım.baktımki sen yazmışsın.ricciardo sıralamalarda hızlı yarış temposu vergneden zayıf ayrıca vergne yarışta daha atak.ve istekli sıralamalarda hızlı olmak önemsiz yarışta hızlı olmak yarış sonucu önemli pirelli öyle ayarlamış 🙂

  2. Muhtemelen su içiyor.

    Ricciardo sıralamalarda Vergne'den daha hızlı. Ama yarışta Vergne'in istikrarını ve hızını tutturamıyor. Yarış sonuçları çok daha iyi.

  3. Vergne Ne içiyorsa aynısından istiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir