Finlandiya Basını: Raikkonen Ferrari'ye Gidiyor

yazar:

kategori:

Daha önce çıkan haberlerde Kimi Raikkonen’in gelecek sene 2007’de şampiyon olduğu Ferrari’ye dönmek için anlaştığı iddia edilmişti.

Ilta Sanomat gazetesi de kendi kaynaklarının bu gelişmeyi doğruladığını, Raikkonen’in gelecek sene Ferrari’de yarışacağını iddia etti.

Raikkonen’in normalde Red Bull’a gideceği söyleniyordu ancak son iddialar, Raikkonen’in Ferrari için Lotus’tan vazgeçtiği yönünde.

Aynı haberde Red Bull’un sahibi Dietrich Mateschitz’in gelecek sene için Fernando Alonso’yu istediği iddia edildi.

Ancak Toro Rosso takım patronu Franz Tost, gelecek sene Daniel Ricciardo’nun yerine Antonio Felix da Costa’nın geleceğini işaret etti. Bu da Red Bull’un Ricciardo’yu tercih edeceği anlamına geliyor.


Yorumlar

“Finlandiya Basını: Raikkonen Ferrari'ye Gidiyor” için 13 yanıt

  1. 🙂 ilahlaştırın sennayı biraz daha ilahlaştırın. şunu da unutma alonsonun veya hamiltonun, sennadan aşağı kalır yanları yok sadece yarıştıkları dönemleri farklı. sennanın bu kadar aşırı şekilde büyütülmesinin de nedeni yarışırken hayatını kaybetmesiydi.

    şunu da söyliyim, benim en çok merak ettiğim konuların başında da schumacherin aynı şekilde yarışırken hayatını kaybetmesi sonucu olacaklardır. heralde schumacherin başına böyle bişey gelseydi f1 fanları onu insan değil uzaylı olarak nitelendirecekti. ama gördük ki schumi de bir insanmış hemen hemen diğer pilotlar kadarmış. mercedes kariyerinden bahsediyorum.

    son olarak katılmadığın her düşünceye saçma diyerek de atlama. alonso şurda 10 galibiyet daha alırsa ortada senna falan kalmaz, alonso sennadan imza alacakmış pehh, güldürmeyin yahu.

  2. öncel arıkan avatarı
    öncel arıkan

    Bruno Senna yazacaktın herhalde. Arkadaşlar gerçekten bazen o kadar saçma yorumlar yapılıyor ki. Ayrton Senna Alonso ile takım arkadaşı olsa Alonso gider imza ister Senna' dan…

  3. Tabii, Alonso'ya laf etmek ne haddimize?

  4. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    Yok artık LeBron James .

  5. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    ben hic bir zaman raikkonene 2. pilot demedim raikkonen 2008 spa gp sinin son turundaki yağmur yüzünden massanın şampiyon olması için yarıştı 2. pilot oldugu için degil.

  6. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Ama siz 2008 de Massa Raikoneni yendiğinde Raikonene 2.pilot demiştiniz.Ferraride her zaman 1. ve 2.pilot vardır.

  7. vehbi arkadaşım alonsonun yanına a.senna bile gelse ikinci pilot olur takımda. alonso böylesine konularda f1in tartışmasız en iyisi.

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Niye ozaman Redbull ile adı anıldığında Rai ikinci pilotluğu kabul etmez diyordunuz bende onu dedim işte ?

  9. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    alonso ferraride kalsa raikkonende ferrariye gelse rai neden 2. pilot olsunki bunu açıklayabilirmisin alonso raiden iyi bir pilotmu 2008 mclarene döner takım o zaman. alonso çaylak hamiltonu geçemedi sezon sonunda rai çaylak hamiltondandamı kötü yani ?

  10. Gerçekten çok iyi,ama alguersuari'nin bir daha koltuk bulması çok zor,redbull'a karşı gelmesi ona pahalıya mal oldu.

  11. "Bir daha dön o viraji" diyesim geldi 🙂 super kontrol

  12. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Raikkonen ikinci pilot olmaz Vetteli yer çıtır çıtır diyenler gelsin şimdi Ferraride ikinci pilotmu olucak yoksa Alonsoyu şutlayacaklarmı ona cevap versinler..

  13. hamilton AMGTEAM avatarı
    hamilton AMGTEAM

    raikonen ferrari'de kulağa hoş geliyor hele bide takım arkadaşı algersuari olursa bence daha güzel olur .. bu adamların ikiside agresif ve kontrol olarak ikisininde tepkileri çok benziyo bana göre redbull algersuari'yi pisi pisine harcadı .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir