2013'ün En Hızlı Sıralama Pilotu Hamilton Oldu

yazar:

kategori:

Auto Motor und Sport’un analizine göre Hamilton, 2.36’lık ortalama sıralama pozisyonu ile şu ana kadar tek turda en iyi isim olarak göze çarpıyor. Onu şampiyona lideri Vettel 2.45 ile takip ediyor.

Mercedes ile 2 zafer kazanan Nico Rosberg ise 4.0 ile 3. sırada yer alıyor.

Yarışlarda ise en iyi isim Sebastian Vettel oldu. Vettel, geride kalan yarışlarda toplam 1278 km lider giderken onu 424 km ile Fernando Alonso takip ediyor.

Lotus’la Kimi Raikkonen ve Mercedes’le Lewis Hamilton en dayanıklı paketler oldular. Her iki sürücü toplam 3022 km ile en fazla mesafe kat eden isimler oldular. Onları Jenson Button takip etti.

Tüm yarışlarda puan kazanabilen tek isim ise Kimi Raikkonen oldu.

En çok kaza ve spin gibi olaylarda Williams pilotu Pastor Maldonado liderliği kimseye kaptırmazken onu Caterham’dan Giedo van der Garde takip etti.

Toro Rosso en çok teknik sorun yaşayan ekip, Red Bull en hızlı pistleri yapan ekip, Williams ise en yavaş pit yapan ekip oldu.


Yorumlar

“2013'ün En Hızlı Sıralama Pilotu Hamilton Oldu” için 7 yanıt

  1. Benim ki sadece doğru olduğunu düşündüğüm bir tespitti.İlla da bir cevap yazacaksan seviyeyi biraz yukarıda tutmaya çalışsaydın

  2. Pek de haksız sayılmaz. Geçen yılın Mclaren'i de bu yılın Mercedes'i de en hızlı araç. Ama en iyi, en komple araç değil tabi ki.

  3. Adam Senna kaskı takıyor ya ne olacağıdı 🙂

  4. Az önce telefonum çalmaya başladı
    o an cevap verecek durumda değildim ama ısrarla çalıyordu
    Sonunda telefonu açtım arayan arkadaşımdı ve bana hararetli bir şekilde
    Yeğeninin sünnetinde çocukları eğlendirmesi için arayipta bulamadığı şaklabanı
    Bulduğunu söyledi
    Kapatmadan önce yorumlarina hâlâ güldüğünü söyledi
    >:)

  5. ulan hamilton ne uyanık adamsın yine baba takımı buldun hele güvendiğin bişey olmasa 6 senelik takımını satmazdın çahal

  6. Geçen sene olduğu gibi bu sene de en hızlı araç onda.

  7. Hamilton yine hızını ve kalitesini gösterdi bu yıl da. Onun adına seviniyorum, Rosberg gibi hızlı bir pilota üstünlük vermediği için. Rosberg'i de Hamilton karşısında ezilmediği için tebrik ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir