Kovalainen, Aracındaki Gelişimi Hissettiğini Söylüyor

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen bu hafta şimdiye kadar Silverstone’da gösterdikleri performansın ardıdnan McLaren’in ileri bir adım attığını söylüyor.

Fin pilot cuma günkü ikinci antrenman seansında ilk sırayı almıştı. Bugün de üçüncü sırada yer aldı. Kovalainen Fransa’dan sonra Mp4-23’te gelişim olduğunu söylüyor.

"Fransa’dan bu yana araçta bazı değişiklikler yaptık ve işe yaramış görünüyor. Fransa’da araç zaten güçlüydü ve yarış boyuca denge de yerindeydi."

Mclaren’da yarışırken şanssızlıklar yaşayan Kovalainen kendini güvende hissettiğini ve her yarış daha da güçlendiğini söylüyor.

"Listenin yukarısında olamasam da kendimi güvende hissediyorum. Bu sezon boyunca kendime güvenimi hiç kaybetmedim.Zor yarışlar geçirsek de çalışmaya devam ettik ve her şeyi geliştirmeye çalıştık."

"McLaren Mercedes takımına %100 alışmanın biraz zaman alacağını biliyordum. Ama bunu aştığımızı düşünüyorum ve gelişiyoruz. Sezonun sonuna kadar daha yapacak çok şey var. Amacım pozisyonumu daha da gliştirmek."

Medyanın ve taraftarların ilgisinin Lewis Hamilton üzerinde odaklandığı söylendiğinde ise Kovalainen "Kendi ülkesinde olduğu için bu normal, burada ilgilendiği çok şey var. Benim için fark etmiyor. Ben hiçbir zaman onun ne yaptığına veya onun işine yaklaşımına odaklanmıyorum. Sadece işimi iyi yapmaya çalışıyorum." diyor.


Yorumlar

  1. Ben de Kovalainendeki gelişmeleri takip ediyorum. Bas bas bağırıyorum bu adam çok başarılı olacak diye, oluyor yavaş yavaş.

  2. Ömer Hamzaoğlu avatarı
    Ömer Hamzaoğlu

    sen desen nolur 😀

  3. erdem akyols avatarı

    ayrıca burda olmayi haketmio derken mclarenden kastim yoksa f1 de yarimasin demiyoruzz..

  4. erdem akyols avatarı

    merak etme izledim… ona bakarsan piqueti izlemissindir domine ettigi yarislari ama renoda….

  5. 😀

  6. lewis formula 1 de olmayı en çok hakeden pilotlardan biridir…gp2 yi izleseydiniz daha iyi anlayabilirdiniz….

  7. erdem akyols avatarı

    anlayip anlamam tartişmasına girersek ömer içinden cikamayız…eminim sen ne kadar biliosan bende okadar biliorumdur.. sadece lewis hakkındaki düşünceleriimi söledim zoruna mı gitti…

  8. erdem akyols avatarı

    kova kendini renoda kanıtLadi lewis napti… direk mclarenden basladı… :S

  9. erdem akyols avatarı

    bende cok istiom kovanin lewisi gecmesini lewis burda olmayi haketmio bence…

  10. Ertan Akkaş avatarı

    İşte Kovalainen'den beklediğimiz şey…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir