Kovalainen'in Sıradaki Hedefi Yarış Galibiyeti!

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen ilk pole pozisyonunu kazanmasının ardından yarın Silverstone’da damalı bayrağı ilk görerek ilk galibiyetini kazanmak istiyor.

Sıralamaların ardından basın toplantısında konuşan Kovalainen "Tüm hafta sonu gerçekten iyi gittik. Geçen hafta araca biraz daha performans kazandırdık ve tüm hafta sonu oradan devam ettik."

"Açıkçası hayatımın bir çok zamanını Silverstone’da geçirdim, ailem ve arkadaşlarım var burada , bu yüzden ilk pole pozisyonumu burada almak çok güzel. Yarın bugün bıraktığım yerden devam etmeye çalışacağım."

"Yakınımdaki Kimi ve Mark iyi pilotlar, rekabetçiler ve yarın kolay olmayacak."

"Tüm hafta performansımız iyi oldu ve stratejimizin güçlü olacağından eminim ve yarınki hedefimiz yarışı kazanmak." dedi.

Kovalainen ayrıca rüzgarın başladığı son bölümde pist koşullarının oldukça aldatıcı olduğunu kabul etti.

Kovalainen "Özellikle ilk seansın başlangıcında koşullar çok zordu. Kara bulutlar vardı ve yağmur büyük bir olasılıktı. İlk bölümdeki ilk hızlı turumda trafiğe yakalandım ve çok iyi tur atamadım ve bunu yağmur gelmeden yapmalıydım."

"Daha sonra 2. bölüm iyi geçti ve ardından son bölümde oldukça zor koşullarla karşılaştık. Rüzgar çıkmıştı. İlk turum iyiydi ancak 2. turumda her şeyi düzgün şekilde yaptık. Bu durumdan çok memnunum." dedi.


Yorumlar

  1. yalçın aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    rakipsin ama yinede çok sevindim ve inş hamiyi ezip mağlup edeceksin yani dağdan gelip bağdakini kovmanı istyom desem çok mu olur:d::p

  2. Yarın saat 16:30 gibi kısmetse :)) H2

  3. Tebrikler Heikki, yakisir diyorum..

  4. inşşallah kimi_ecem..kovalainnede haketti umarın oda sorunusuz bi yarış geçirir..

  5. umarım kazanırsın.. umarım bir finliyi daha savaş verirken izleriz..

  6. yanii inşallahh Kimi güzel bi performans sergilerr.. uamrım ayarlarrında bi sorun yokturr

  7. umarım dediğin olur.. 🙂 kova hakedioo

  8. yarış içinde raikkonenden süper bir performans göreceğimizden kovinin pek birinci olma şansının olduğunu düşünmüyorum..ki zati kovi şanssız….

  9. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    vega arkadaş hiç te ileri gitmiyorsun.kova seneye kesin şampiyon adayı ve ben biraz ileri gideyim..hatta şunu söyleyebilirim hamilton 2. pilot olacak…

  10. raikonene fazla dayanamaz görün bakın arkadaşlar birinci olmasını isterim ama zo ferrariye karşı dayanamaz

  11. Rakkathebest  avatarı

    zaten bu senede adayı ama zor tabı yınede ıddalı pılotlardan bırı

  12. Hedefini yerine getirceğine inanıyorum. Hatta ben biraz ileri gideyim. Bu Kovalainen seneye şampiyonluk adaylarından biri olacak. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir