Lotus Raikkonen İçin Bütçesini Aşmayacak

yazar:

kategori:

Gelecek sene için Red Bull’la görüşen Raikkonen menajerleri, görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını açıkladılar. Bu durumda Raikkonen için Lotus ve Ferrari seçenekleri kaldı.

Ancak Lotus seçeneği de Raikkonen için sıkıntılı olabilir. Bu sene maaş ücreti konusunda gecikme olması Raikkonen tarafından hoş karşılanmamıştı.

Takım patronu Eric Boullier, Raikkonen’in takımda kalmasını istediklerini ancak bunun koşulların uygun olması halinde olacağını söyledi.

Boullier “Kimi ile hikayemiz bitmedi. Devam etmek istiyoruz. Kimi takım için iyi bir figür. Açıkçası o çok iyi bir sürücü, herkes onun ne kadar iyi olduğunu biliyor.”

“Bunun yanında olmak istediğimiz yer konusunda bize yardımcı oluyor. Takım için doğal bir şekilde uyan birisi ve takım da ona uygun.”

“Dürüst olmak gerekirse onu tutmak istiyorum ancak bu doğru koşullarda olmalı.”

“Maddi durumdan dolayı onu tutamayacaksak onun olmasını istemem çünkü sıkıntı yaşarız. Öyle olunca da durumu geliştiremeyiz.”

“Ancak bizimle devam edebilecekse onunla devam etmek isteriz.” dedi.


Yorumlar

  1. Bende gidebilir diye düşünüyorum şuan da mahkum olduğu iki ekip var Biri Lotus diğeri de Ferrari bu iki takımda fiyat düşürmek isteyecektir Red Bull anlaşmasının olumsuz sonuçlanması ile. Her şey Kimi'nin paşa gönlüne kalmış bakalım görelim nasıl gelişecek.

  2. Arkadaşlar Kimi Ferrari de!

    Kaynak= Dün gece rüya görmüş BBC 🙂

  3. Kimi raikkonen  avatarı
    Kimi raikkonen

    Rai şartlar uyuşmazsa yine f1den gidebilir diye düşünüyorum.Lotus'a mahkum olma diye bir durumun mevcudiyeti söz konusu değil

  4. Eric burada ne demiş ki adam Takımın durumunu özetlemiş Kimiyi tutmak istiyoruz takımda demiş ama bunu da zorlanmadan yapmak istiyorlar.

    Kimi ile Lotus bir birini tamamlayan zincirin bir halkası gibiler. Kimi'nin menajeri Red Bull anlaşmasının olmamasının olumsuzluğunu göreceğiz demiş demekle de haklı takımı şuanda Kimi ye karşı tavırlı çünkü bir başka ekiple anlaşılmak istenildi ve olmadı şimdi ise iki seçenek var Ferrari ve Lotus Ferrari de istediğini vermezse Lotusa kalacak ve buda takım için bir fırsattır bunu kim olursa olsun değerlendirmek ister. Kimi de zaten az çok takımının maddi olarak durumunu biliyor ve ona göre hareket edecektir diye düşünüyorum.

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    "Ancak bizimle devam edebilecekse onunla devam etmek isteriz." dedi.

    Bu son cümleyi ben şart koşma olarak anladım.
    Diyor ki(benim yorumlamam); Kimi, bizi alternatif olarak görürse, onunla devam etmeyiz.
    Yani; -Pirince doğru giderken, evde ki bulgurdan olabilir-, mesajı veriyor.

    Dediğim gibi; ben bu şekilde anladım ve buna dayalı olarak böyle bir yorum yaptım. Herkesin düşüncesi ve anlayışı bir değil. 🙂

  6. "Boullier yürek yemiş heralde"

    ahahahh çok iyiydi bu 🙂

  7. bollier:aklımı seveyim yıldız pilotu ekonomik çalıştırıyorum.takım bütçesini en ekonomik kullanan takım patronu benim.lider takımlar 1 koyup 2 kazanıyor ben 1 koyup 3 kazandırıyorum.ferrari zaten olmaz kimi gidipte 2.pilotlukmu yapacak.geriye kalıyor iyi takımlardan mclaren onlarda ekonomik krizde o kadar para veremezler harhalde yoksa verirlermi la yok yok veremezler.ne kadarda ballıyım la kimi yine bizde kalacak hemde istediğmiiz fiyata 🙂 seneye 1 koyup 4 alırmıyız acaba :))

  8. Kimi_ in_Rai avatarı

    Adam takımın maddi durumunu,bütçesinin, parasının şu olduğunu söylüyor.Yani çok maaş(para) imzalasak bile ödeyemem kendisi bile söylüyor yani sıkıntı yaşarız diye.şunun şartla ne alakası var

  9. bu takımın bir bütçesi olduğunu düşünmüyorum ben zaten 🙂

  10. Al Hulkebergi keyfine bak.

  11. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Boullier yürek yemiş heralde. 🙂

    Red Bull kapısının kapanması, Ferrari'nin de gerçekçilikten uzak olması nedeniyle böyle konuştuğu kesin. Yoksa daha düne kadar neredeyse kulluk kölelik yapacağı bir pilota, şimdi neden şart koşsun ki?

  12. Red Bull ve Ferrari seçenekleri Raikkonen için Lotus'a karşı pazarlık kozuydu. Red Bull seçeneği gitti pek bir kozu kalmadı. Ferrari oldu oldu olmazsa Lotus'un verdiği paraya razı kalacak. ya da tekrar boşta kalacak…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir