Ferrari: "Şu An İçin Pilotlara Değil, Şampiyonluğa Odaklanıyoruz"

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen’in Ferrari’ye döneceği konusunda spekülasyonlar olsa da Ferrari bu konuda yorum yapmaktan kaçınıyor. Felipe Massa’nın takımdaki koltuğunun şüphe altında olduğu biliniyor.

Domenicali “Daha önce bir çok kez söyledik. Bizim için pilot konusu öncelik değil.”

“Şu an için önemli olan Fernando ve Felipe’ye herkesin önünde bitirebilecekleri bir araç vermek. Başarılı olmak için hepimiz  işimizi en yüksek seviyede yapmak zorundayız.”

“Pilotlarımızın ellerinde kazanabilecekleri araçlar olsa onunla kazanabileceklerinden eminim. Hepimiz inanırsak bunu başarırız.” dedi.

Haberlere göre Ferrari, Massa’nın performansına önümüzdeki iki yarış ayrıntılı bir şekilde bakıp geleceğine İtalya GP’nin ardından karar verecek.

Domenicali, Vettel’in oldukça gerisine düşseler de şampiyonluğun hâlâ mümkün olduğunu düşünüyor ve bu konuda çalışanlarını uyarıyor.

Domenicali “Şu anda her şey açık. Daha önce de, hatta geçen sene böyle bir durumu yaşadık.”

“9 yarış toplam 225 puan demek. Sene başında kendimize koyduğumuz hedeflere hâlâ ulaşabiliriz.”

“Özellikle temmuz ayında çok zorlu bir dönem geçirdiğimiz doğru. Artık yaşadığımız o döneme, Ferrari çalışanlarının iyi bildiği şekilde tepki verme zamanı.”

“Görevimiz basit: Fernando ve Felipe’ye mümkün olan en hızlı aracı vermek. Onların da katkısı her zamandan daha önemli olacak.”

“Hiçbirinizin tekrar mücadele edeceğimize inanmadığını görmek istemiyorum. Biz Ferrari’yiz ve tarihi bize asla yenilgiyi kabul etmemeyi öğretti.” dedi.


Yorumlar

  1. odaklan odaklan 3 senedir odaklanıyon zaten

  2. MaeStro_Cavallino avatarı
    MaeStro_Cavallino

    Nando'nun önüne 'buzdağı'nın görünen kısmı gibi Kimi sürme çabası göz kokutmak için zekice olarak nitelendirilse bile piste koşan atın nefesi süper enerjik boğalara yetmediği sürece Felipinho sadece günah keçisi olur!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir