Massa, Ferrari Dışında Seçeneklere Açık

yazar:

kategori:

Massa’nın gelecek sene için anlaşması bulunmuyor. Brezilyalı pilot seneye iyi bir başlangıç yapsa da son 5 yarıştaki şanssız anları ve iyi sonuçlar alamaması Massa’nın takımdaki geleceğini tekrar şüphe altına aldı.

Massa “Her zaman neler olduğunun ve gelecekte neler olabileceğinin farkında olmalısınız. Her zaman benim parçası olacağım bir takımda mutlu olabileceğimi ve beni isteyen takımda elimden gelenin en iyisini yapacağımı söyledim. Ancak sonunda her zaman sonuçlar önemlidir.”

“Geçen sene durumum çok daha kötü ve karışıktı. Bu sene ise neredeyse tüm yarışlarda performansım vardı ancak öyle ya da böyle çeşitli nedenlerden dolayı beklediğimiz sonuç gelmedi. O yaşadığım olaylar olmasaydı şampiyonada durum çok daha farklı olabilirdi.”

“Artık her şeyi bir araya getirip daha istikrarlı olmalı ve o sorunları yaşamamalıyım. Bunu yaparsam burada, Ferrari’de kalmak için iyi bir şansım olur.” dedi.


Yorumlar

  1. ferrari team avatarı

    Bak oda doğru :)))

  2. Ferrari hakkında bilgi almak isteyen derken? ne yapmamaları yönünde bilgi alabilirler evet:)

  3. Massa kariyerini Marussia veya Caterham'da noktalayabilir.

  4. Massa her zaman söylediğim gibi kendini kanıtlayacaktır seneye başka bir takıma giderse ..ve aslında alonso'nun da nekadar iyi bir iş çıkardığı bir kez daha çıkacaktır ortaya muhtemelen.
    Monotonluğa gerek yok artık zamanı geldi değişiklikler olabilir ferrari'de,Hulkenberg en iyi tercih olur takım için,alonso'ya yaklaşabilecek en rekabetçi pilot o gözüküyor şuan gridde..

  5. ferrari team avatarı

    Açık olmayan takım sanırım bir kaç takım dışında olmaz.Orta sıradaki takımlar massayla ilgilenebilir .neticede Ferraride uzun süre yarışmış ve Ferrari aracını kullanmış.Onlar hakkında bilgi almak isteyecek takımlar çıkar sanırım.

  6. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Massa ile Hulkenberg yer değiştirebilir.

  7. Massa Ferrari'den giderse gideceği iki takım var birisi Force İndia diğeri eski takımı Sauber bunun dışında hiç bir takımda yarışamaz artık.

  8. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Diger takımlar sana açık mı ki?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir