Schumacher'den Mercedes'in Gelişimine Övgü

yazar:

kategori:

Bu sezon Nico Rosberg, Monaco ve İngiltere yarışlarını kazanırken Lewis Hamilton, Macaristan GP’sini kazanmayı başarmıştı. 7 kezde pol pozisyonu alan Mercedes şampiyonada ikinci bulunuyor.

Michael Schumacher eski takımı Mercedes’e övgülerde bulundu. Ona göre Alman takım bu sezon büyük bir ilerleme kaydetti.

“Mercedes bu sezon gerçekten çok iyi işler çıkarıyor. Son birkaç yıldır bunun için çok çalışmıştık. Takımın geçen yıla göre büyük bir adım attığını görmek beni mutlu ediyor”


Yorumlar

“Schumacher'den Mercedes'in Gelişimine Övgü” için 14 yanıt

  1. Yorumun kaldırılmasına sebep olacak, yorum içerisinde kullandığım rahatsız eden kelime nedir? Sivri olabilecek (ki değil) ''Sığ düşünce'' kelimesini kullandım.

    TDK'dan direk yazıyorum; ''Sığ düşünce; Ayrıntıya inemeyen, yeterli olmayan, yüzeyde kalan.''

    Burada kurallara aykırı ne var anlamadım ben? Düzeyli yazdığımız sürece yorumların kaldırılması saçmalıktan başka bir şey değil kusura bakmayın. Kolay gelsin sizlere.

  2. Son dönemde daha sağlıklı tartışmalar oluşturabilmek için yorumcuları tahrik edebilecek veya hakaret kabul edilebilecek yorumlarda daha dikkatli olmaya çalışıyoruz. Yorumunuz bu sebeple kaldırılmış, üzgünüz.

  3. bazen kendi kafalarına göre işlem yaptıklarından dolayı. bu gerçekten çok saçma kaçmakta.
    aynı kelimeleri bir kaç gün arayla kullandım. biri silindi diğeri silinmedi. sebebini ise site kurallarına aykırı kelimeler mevcut diye gülünç bi cevap verdiler.

  4. Burada yorumları silen kişi ne sebeple siliyor acaba? Bu kadar da olmaz.

    Bu siteyi takibi bırakıyorum.

  5. Bu sezon takıma katılan veya gecen sezonun ikinci yarısından sonra katılan bu alanda bu seneye ciddi yatırım yapan personel yetersizliğine sürekli vurgu yapan bu konudaki acığınada neşter süren en önemlisi mali yapıda bu sene ciddi bütçeyi arttıran mercedes tabiki gelişim yaşayacak.
    Eğer geçen yılın başında yani sartların bu sene gibi olmadığı daha köhne olan mercedes de hamilton gelseydi ve araç gelişseydi aynı kosullar aynı takım yapısı olsaydı ekonomik ve teknik idari yapıda eyvallah denirdi ki pilotun mercedes gibi köhne bir takımda gelişimde büyük etkisi olamaz başka seyler lazım onlarda bu sene yapıldı test de de bazı yanlışları gördüler takım ilerledi.şartlar aynı değil kısacası Michael de daha yetersiz bir takım vardı her anlamda bu sene çok daha güçlü bir takım var şartların iyi olmadığı bir ortamda pilotun araca etkisi olacaksada bu olamaz Michael böyle bir yapıdaki takımdaydı.Ama Hamilton ve bu sene Rosberg in durumları tamamen zıt daha iyi bir takım bir seyi etki edeceklersede buna imkan tanıyan bir ortam mevcut.
    Elma ile armutu birbirine karıstırmamak gerekir şartların tamamıyla eşit olduğu koşullarda kıyaslamalar yapılabilir bu herzaman böyledir.Ayrıca Schumacher gibi hayatı f1 olmuş bu islerden çoktan geçmis bir o kadar da unutmus yaşamadığı elde etmediği kalmayan biri için tartışalacak bir seyde yoktur.

  6. Mercedes o halde neden o malum teste kadar sürünüyordu?Neden hamilton vasat bir pilot olarak önüne gelene geçiliyordu?Araç gelisiminde pilotların büyük etkisi yoktur.Mercedes gibi bu sezonada kötü başlayan bir takımın evrim geçirircesine bir anda hızlanması pilotla izah edilecek bir seymidir?
    Ayrıca araç gelisiminde pilotların tecrübesi önemlidir.Ancak bu önem bir anda evrim geçirircesine aracın gelismisine etki edecek boyutta değildir.Şimdi gridde bu konuda daha öncede Schumacher in referansları ortadeyken tarihin en büyük pilotlarından biri olarak belkide en büyüğü Schumacher tecrübesindeki kalitesindeki bir pilot mu gelisime etki etmeyecek? hamilton ın ne gibi bir referansı ve Schumacher e göre ne gibi bir tecrübesi varki aracı gelistirmeye etki edebilsin hemde yeni geldiği kendisinin bile doğru düzgün adapte olamadığı bir ortamda araca ne verecek biraz mantık tereciye tere satılmaz kimden bahsettiğinize önce dikkat edin bence.
    İşin doğrusunu ben söyleyim evet Michael in imkanlar doğrultusunda etkisi olmuştur sonuçta büyük bir pilot büyük bir yetenek büyük bir tecrübe kimsede olmayan bir çok özelliğe sahip dev bir markadan bahsediyoruz.Ancak mercedes ilk defa bu sezon çok daha fazla personel sayısı çok daha fazla bütçe ve işinin ehli çok daha fazla mühendis grubuyla bu sezona hazırlandı e bu kadar olumlu yönde değisimin olduğu bir yapı da tabiki bununda bir geri dönüsü olacaktır mercedes bu sene bunun meyvelerini topladı ancak buna bile gölge düsmüstür çünkü mercedesin gelisimi testden önce ve testden sonra diye ikiye ayrılacak kadar gece ile gündüz kadar farklıdır.Öyle görülüyorki lastiklerin araca olan etkisini çözemeyen bu yüzdende kaç yıldır yavas kalan hatta mevcut pilot kadrosuyla bu sezonun basındada bunu cözemeyen ancak diğerlerinin ihtiyacı olmayan" lastik problemi mercedes gibi yasamadıkları için" mercedes içinse hayati önem tasıyan lastik testi mercedes mühendislerine nerede hata yaptıkları yönünde ciddi fikir vermistirki testden sonra bir anda mercedes tek bir hafta sonunda tarihin en büyük geri dönüsünü yaşamıştır.

  7. heee hemen gelir gelmez test yapmadan geliştirdi.

  8. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    İşte elinden geleni yaptı ama araç gelişemedi.Sadece pilotla bitmiyor ama .pilotunda etkisi var.

  9. Takımlar tecrübeli pilotların dönütlerinden çok yararlanır. Caterham'ın durup durup Kovalainen'i çağırmasının ve takımların kadrolarında en az bir tecrübeli pilot bulundurmalarının sebebidir.

    Schumacher'in yarış tecrübesi tartışılmaz. Aynı şekilde Webber ve Button da oldukça doğru dönütlerle bir takımı ayağa kaldırabilirler.

    Vettel bu konuda ne durumda bilemiyorum ama Hamilton da artık onmuş olsa gerek.

  10. Bence burada Michael'a haksızlık ediyorsun.Adam elinden geleni yaptı.

  11. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    niye 3 sene geliştiremedi.

    Hamilton bu aracı geliştirdi,takımla beraber.

  12. ferrari team avatarı

    Mercedesin gelişiminde eminim ki Schumacher in kesin parmağı vardır..

  13. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Mercedes gelişti bunu herkes biliyor.

  14. Bakalım fanlar bu işe ne diyecek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir