Britanya GP – Sıralamalar Sonrası Renault

yazar:

kategori:

Fernando Alonso – 6.: Yağmur ve rüzgar gibi değişken pist koşulları ile zor bir sıralama seansı oldu. Ancak maksimumu yaptık ve genel olarak takım için memnun edici bir sonuç.

Eğer yarın normal koşullarda yarışırsak güçlü sonuçlar alabiliriz. Yağmur yağarsa yarış açık olacak ve her şey olabilir. Artık buna hazır olmalıyım ve iyi bir sonuç için bir kez daha her şeyimi vermeliyim.

Nelson Piquet – 7.: Bugünkü sıralamalardan memnunum. Aracım iyiydi ve her tur gelişiyoruz. Q3’ün sonlarında biraz Heidfeld ile zorlandım ancak sonuçta her şey yolunda ve yarın için ümit veriyor. Yarış için sabırsızlanıyorum ve umuyorum ki takımın kendi bölgesindeki yarışta iyi bir sonuç alabiliriz.

Pat Symonds: Heyecanlı bir sıralama seansı oldu. Bir gözümüz araçların neler yaptıkları, diğer gözümüz ise hava koşulları üzerindeydi. Ancak genel olarak bizim için memnun edici bir seans oldu ve her iki aracımızda iyi yakıt yükleri ile kolayca son bölüme kaldı. Yarın, temel olarak bilinmeyen hava koşulları nedeniyle heyecanlı olacak ancak biz olabilecek her şeye karşı en iyi sonucu almaya hazırız.


Yorumlar

  1. bilgin sevgili dostum nerdeydin kaç zamandır.:)) umarım yarın görüşürüz. kendine iyi bak kardeşim görüşürüz.:)))

  2. yasin tam olarak doğru anlamıssın

  3. ole dııl yanı demeekkı trafik yasamıs heidfiledle ben ole anladm

  4. çeviride hata yok piquet söylüyor.

  5. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    tahsin kardeşim nassın görüşmeyeli üzüldüm kubicaya renolarda iyi iş çıkardı bence bilmem sen ne düşünürsün saygılar. >>RENAULT F1 TEAM<<

  6. pıquet heidfeld'i zorlamışmı arada 0.6 sn var nasıl zorluyor anlamadım çeviride bir hatamı var alonso demiş olmasın o sözü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir