Britanya GP – Sıralamalar Sonrası BMW Sauber

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld – 5.: "Beşinci olmaktan memnunum. Benim için sıralamalarda Magny-Curs’da başlayan olumlu yön devam ediyor. Sarf ettiğimiz çaba ve çalışmalarımız işe yaradı. Şimdi lastikleri ısıtmayı başarabiliyorum ve iyi çalışıyorlar ancak bu konu üzerinde durmaya devam etmeliyiz."

"İkinci seansta Robert ile aramda yalnızca saniyenin yüzde ikisi fark vardı. Genel olarak, benim aracım cuma günü olduğundan daha iyiydi. Bununla beraber son seanstaki son turum biraz farklı oldu. Bunun neden olduğunu bulmamız lazım. Yarın heyecanlı bir yarış oalcağını düşünüyorum. Yağmur olaslığı çok yüksek!"

Robert Kubica – 10.: "Zor bir sıralama oldu. Sonunda doğru hızdaydık. İlk ve ikinci seans iyiydi ve ilk kez opsiyon lastikleri çok iyi çalıştı. Aracı sorunsuz pite getirmek için son sektörde biraz yavaşladım ve  bu şekilde bile Mclarenden sadece 0.2 0.3 sn geride kaldık."

"Son seansta ilk sektöre problemsiz girdim ama ardından arka tarafta cuma günü yaşadığımız problemin aynısını hissettim. Şimdi elimizdekileri analiz etmeli ve neler olduğuna bakmalıyız."

Mario Theissen: "Son seansa kadar her şey planlandığı gibi gitti. Ardından Robert son seansı yarıda bırakmak zorunda kaldı çünkü araçta teknik bir sorun vardı. Ne yazık ki zaman seans içinde bu problemi analiz etmek için çok kısaydı ve onu piste geri döndüremedik. Yazık oldu çünkü her iki pilotumuz da güçlüydü. Bunu da Nick’in aldığı beşincincilik ile gördük. Onun adına gerçekten iyi bir performanstı."


Yorumlar

  1. Ben beğendim bugün BMW nin performansını. Kubica şanssızlık yaşamasaydı daha güzel olacaktı ama araç hızlı. Heidfeld zaten sürekli gelişiyordu sıralamalarda. Fransa da pek farkedilmedi gelşim ama burda belli etti kendini.

  2. güzel araçmış bmw sauber

  3. takım arkadaşına 8-0 üstünlük kuran iki pilttan biriydi kubica. yazık oldu kubicaya.

  4. heikki bugün çok hızlıydı kubica'nın en iyi derecesi bugün 2.olucaktı pite girmeden önce en iyi zamanla geliyordu ama nazar değdi kubi'ye. yarın inşallah iyi bir yarış olur geçişlerin olduğu bir pistte massa ve kubica gerilerde. :))

  5. 1 lik gitti tahsin 2 lik değil yanlışı var

  6. overtaKING haklısın kardeş orada bizi yavaşlatan oldukca fazla parça varmış bugün gerçekten çok hızlıydık sezon başından beri heidfeld ilk defa bu kadar güzel sıralama seansı geçirdi.kubica'ya yazık oldu ama yarın massa ile güzel kapışacaklar gibi.:))

  7. Fransada yapılan hatanın hemen farkedilip düzeltilmesi iyi oldu, eski yerimizdeyiz yine 🙂 Heidfeldin sorununu düzeltmeleri de güzel, şampiyonada 2 pilotla puanları toplamak her zaman daha iyidir 🙂

  8. tühh bee şansızlıktan kubi'nin 2.lik gitti. :(( ama takım bu hafta gerçekten çok hızlıydı.heidfeld artık doğru yolda ilerliyor.:)) kubica çok hzılıydı ama nazar deydi kubi'ye:(

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir